Ege Postası
Geri

Zabıtadan Mamak pazarlarına sıkı denetim

Ankara Mamak Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşların güvenli şekilde alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla pazar yeri ve esnaf denetimine devam ediyor.         Zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde...
Zabıtadan Mamak pazarlarına sıkı denetim
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Mamak Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşların güvenli şekilde alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla pazar yeri ve esnaf denetimine devam ediyor.

        Zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde satışa sunulan gıdaların, gıda yönetmeliğine uygunluğu ve etiketlerinin bulunup bulunmadığını kontrol ediyor. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ve Zabıta Müdürü Refah Arslan eşliğinde yapılan zabıta denetiminde kurallara uymayan pazarcı esnafı uyarıldı.
Pazar esnafının kullandığı terazilerinde kontrol edildiği denetimlerde kurallara uymayan 4 pazarcı esnafına da geçici olarak faaliyetten men cezası verildi.

        Mamak’ta inşa edilen kapalı pazarlarla birlikte halk pazarlarına belli bir standart getirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Zabıta denetimlerinin en büyük amacı vatandaşı korumak. Pazarcı esnafı arasında yönetmeliklere uygun çalışan esnafa ekiplerimiz teşekkür ediyor. Ancak yönetmeliklere aykırı bir şekilde çalışan pazarcıların da faaliyetleri durduruluyor." dedi.

        TİTİZ KONTROL

        Mamak’ta kurulan bütün halk pazarları zabıtanın yakın markajında. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde tezgahların düzeninden sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığını kadar her şey titizlikle kontrol ediliyor. Pazarların giriş ve çıkışlarına terazi yerleştiren Mamak Belediyesi vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını sağlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası