Ege Postası
Geri

Zafer Partisi Ödemiş ve Beydağ'da bayrak değişimi

Zafer Partisi, Ödemiş ve Beydağ ilçe başkanlıklarında değişikiliğe gitti. Buna göre; Ödemiş'in yeni ilçe başkanı Mehmet Dağlı, Beydağ'ın yeni ilçe başkanı da İbrahim Umut Yapıcıoğlu oldu.
Zafer Partisi Ödemiş ve Beydağ'da bayrak değişimi
Haberler / Yerel Politika
30 Mayıs 2024 Perşembe 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı Ödemiş ve Beydağ ilçelerinde il başkanlarını değiştirdi.

Zafer Partisi İzmir yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''İl Başkanımız Sayın Naşit Birgüvi önderliğinde ilçe teşkilatlılarının güçlendirilmesi ve kongre çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Beydağ ilçe başkanlığına Beydağ'ın tanınan genç isimlerinden İbrahim Umut Yapıcıoğlu atanmıştır. İbrahim Umut Yapıcıoğlu'na görevi il başkanımız Sayın Naşit Birgüvi tarafından tebliğ edilmiştir." denildi.

Zafer Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığında bayrak değişimi

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığınca, İl Başkanı Sayın Naşit Birgüvi önderliğinde ilçe teşkilatlılarının güçlendirilmesi ve kongre çalışmaları devam ediyor.

Bu doğrultuda Ödemiş ilçe teşkilatında 31 Mart yerel seçimlerinde Zafer Partisi Ödemiş Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Dağlı ilçe başkanlığına atandı.

Açıklamada, "Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan önceki dönem ilçe başkanımız Türkan Urgan'ın da katıldığı toplantıda Mehmet Dağlı'ya görevi İl başkanımız Sayın Naşit Birgüvi tarafından tebliğ edildi. İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Ödemiş ilçe teşkilatımızın katılımı ile gerçekleşen toplantıda görev değişiminin yanında kongre çalışmaları ve artan üye sayıları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu'' ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası