Ege Postası
Geri

Zile'de çocuklardan örnek davranış

Zile’de dört arkadaş, çarşıda gezerken bir zarf içerisinde buldukları bir miktar parayı, sahibinin bulunup verilmesi için Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’e teslim etti.Tokat'ın Zile ilçesinde, bir zarf içerisinde düşürülen bir...
Zile'de çocuklardan örnek davranış
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zile’de dört arkadaş, çarşıda gezerken bir zarf içerisinde buldukları bir miktar parayı, sahibinin bulunup verilmesi için Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’e teslim etti.

Tokat'ın Zile ilçesinde, bir zarf içerisinde düşürülen bir miktar para çarşıda gezen dört çocuk tarafından bulundu. Bulunan paranın kendilerine göre yüklü miktarda olduğunu fark eden çocuklar, bu parayı, bir an önce sahibinin bulunarak teslim edilmesi düşüncesiyle Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’e teslim etti.

Bulunan parayı bir tutanakla sayıp teslim alan Başkan Vidinel, "Çocuklarımızın bu örnek davranışı beni oldukça duygulandırdı. Günümüzde daha fazla para kazanma uğruna bir başkasının canına, malına kasteden insanları gördükçe, duydukça dünyanın nereye gittiğini sorguluyoruz. Çünkü her gün basın yayın aracılığıyla görüyoruz ki para uğruna soyulan, gasp edilen iş yerleri, evler, canına kıyılmış insanların haberini aldıkça büyük üzüntü duymaktayız. Ancak bugün yaşanan bu hadise bize insanlığın ölmediğini gösteriyor. Gelecek nesiller adına da ümit veriyor." dedi. Çocukların bu örnek davranışlarından dolayı Başkan Lütfi Vidinel, kendilerini tebrik ederek hediye takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası