Ege Postası
Geri

Zirve Üniversitesi'nde kayıt heyecanı

Güneydoğu’nun ilk özel üniversitesi olma özelliğini taşıyan ve en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alan Zirve Üniversitesi’nde kayıt günleri başladı. Zirve Üniversitesi akademik ve idari personelinin tam kadro yer aldığı...
Zirve Üniversitesi'nde kayıt heyecanı
Haberler / Güncel
2 Eylül 2013 Pazartesi 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güneydoğu’nun ilk özel üniversitesi olma özelliğini taşıyan ve en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alan Zirve Üniversitesi’nde kayıt günleri başladı. Zirve Üniversitesi akademik ve idari personelinin tam kadro yer aldığı kayıt günlerinde öğrencileri, Rektör Adnan Kısa bizzat karşıladı.

Özellikle çevre iller tarafından yoğun talep gören Zirve Üniversitesi, İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Osmaniye, Adana, Hatay, İçel, Aksaray, Adıyaman, Mardin gibi pek çok şehirden öğrencilerin tercihi oldu. Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen başarı çizgisini her geçen gün yükselten Zirve Üniversitesi’ne 2013 – 2014 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıracak bin 409 öğrenci üniversitelerine ilk adımlarını attı.

Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, "Zirve Üniversitesi’nin en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alması hem üniversitemiz için hem de Gaziantep için büyük bir başarıdır. Sözel ve sayısal alanda Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz Zirve’nin başarısını bir kez daha gösterdi. Kayıt günlerimizin ilk günden bu kadar yoğun geçmesi bizi mutlu ediyor. Yeni öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oluyoruz. Zirve Ailesine yeni katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası