Ege Postası
Geri

​Öğrencilerden Selvitopu'na mektup

Karabağlar’daki Agah Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na mektup yazarak ilçelerinde daha fazla yeşil alan ve park görmek istediklerini dile getirdi. Başkan Selvitopu da onları kırmayarak isteklerini en kısa sürede gerçekleştireceklerini belirten bir belge hazırlayıp çocuklara gönderdi.
​Öğrencilerden Selvitopu'na mektup
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2014 Pazar 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Karabağlar’da bulanan Agah Efendi İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu’na birer mektup yazıp gönderdi. Mektuplarında Başkan Selvitopu’na yeni görevinde başarılar dileyen çocuklar, ilçelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri de belirtti. İlköğretim öğrencileri  yazdığı mektuplarda ayrıca,  Karabağlar Belediye Başkanı’ndan daha fazla yeşil alan, park ve oyun olanı, parklarda çocuklara uygun oyun aletleri yapılması talebinde bulundu. Başkan Selvitopu ise mektup yazan her bir çocuğa ayrı ayrı teşekkür etti ve çocukların talebini yerine getireceğine ilişkin bir belge gönderdi.
Öğrencileri onore eden Selvitopu gönderdiği teşekkür belgesinde şu ifadelere yer verdi:   “Göndermiş olduğun içten mektubunu mutlulukla okumuş bulunuyorum. Belediyemizden istemiş olduğun park ve spor alanları konusunda en kısa sürede, siz değerli çocuklarımızın mutlu olması için değerlendirmeye alarak çalışmalarıma devam edeceğimi bildiririm. Karabağlar Belediye Başkanı olarak iyi dileklerin için çok teşekkür eder, yanaklarından öperim.”

 “KARABAĞLAR’DA ÇOCUKLAR DA SÖZ SAHİBİ OLACAK
Selvitopu, Karabağlar’da çocukların da talep ve önerilerini önemsediklerini,  onların bu isteklerini dikkate alarak çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, “Çocuklarımız yazdıkları mektuplarda haklı olarak en çok yeşil alan ve park isteğinde bulunmuşlar. Biz de onların bu isteklerini kırmayacağız. Kısa sürede ilçedeki mevcut parklar ve yeşil alanlarda çalışmalar yaparak bakımlarını yapacağız. Ayrıca yeni park ve yeşil alanların artması için de çalışmalarımız başlayacak. Karabağlar çocuklar için de daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe olacak." diye konuştu.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası