Ege Postası
Geri

Piriştina'nın tekerlekli sandalye ile imtihanı

BUCA Kent Konseyi tarafından düzenlenen Engelliler Haftası Etkinlikleri kapsamındaki yürüyüşe katılan Belediye Başkanı Levent Piriştina, Forbes Caddesi'ni tekerlekli sandalye üzerinde geçti. Piriştina, “Asla sizleri anladığımı söylemiyorum, sadece her zaman yanınızdayız" dedi.
Piriştina'nın tekerlekli sandalye ile imtihanı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2014 Cumartesi 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Forbes Caddesi girişindeki fil heykellerinin bulunduğu noktadan başlayan yürüyüşe çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Forbes Caddesi'ni alkışlarla geçen korteje esnaf ve Bucalılar alkışlarla destek verdi. “Engelleri kaldılarım" yazan tişörtlerle yürüyen engelliler, sloganlar attı.Yürüyüşe katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Forbes Caddesi'nin trafiğe kapalı olan bölümünü tekerlekli sandalyede geçti. Ardından kortej, Şirinyer Engelli Eğitim Merkezi'ndeki sergiyi gezdi ve yanındaki Buca Belediyesi Şirinyer Düğün Salonu'na geldi. Salon önünde İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu, mini bir konser verdi. 

Salonda Buca Kent Konseyi tarafından düzenlenen engelli sorunlarıyla ilgili panel öncesinde konuşan Başkan Levent Piriştina, “Sizlerle Cumartesi günü tüm yorgunluğumuzu attık. Farkındalık yaratmak, engelli sorunlarını görmek ve göstermek çok önemli. Bizler daima engelleri aşmakta sizlerle olacağız ve tüm katkıyı koyacağız. Hayatta anlaması ve empati yapması çok zor olan iki konu var. Birincisi evlat , ikincisi engelli olmaktır. Asla sizleri anladığımı söylemiyorum, sadece her zaman yanınızdayız. Sizi sizden daha iyi kimse anlatamaz. Siz ne istiyorsanız yapmaya söz veriyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası