Ege Postası
Geri

Göztepe'den Başkan Selvitopu'na şampiyonluk daveti

İzmir’in gözde futbol takımlarından Göztepe Spor Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu, hafta sonu oynanacak şampiyonluk maçına davet etti. Başkan Selvitopu’da destek sözü vererek başta Göztepe olmak üzere tüm İzmir takımlarının süper lig’de olması lazım dedi.
Göztepe'den Başkan Selvitopu'na şampiyonluk daveti
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2014 Cuma 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Göztepe’nin en önemli sorunlarından biri olan tesisleşme sorununun bir aya kadar biteceği müjdesini veren Hüseyin Altınbaş, bu sayede kulübümüzün bireysel gelişmesine katkı sağlayıp kurumsal anlamda gelişmesini hızlandıracağız. Bu hafta sonu şampiyonluk maçı, önümüzdeki ay Urla Tesisleri’nin açılışınızı onurlandırmanızı diliyoruz’ dedi.

GÖZTEPE VE DİĞER TAKIMLARIMIZ SÜPER LİGDE OLMALI
Davetten memnunluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Göztepe’nin çok eski ve köklü bir takım olduğuna dikkat çekerek “Göztepe’nin tarihinde birçok başarısı var. Özellikle 70’li yıllarda Avrupa’da fırtına gibi estiği günleri unutmak mümkün değil. Ben de takımımıza başarılar diliyorum. Başta Göztepe olmak üzere tüm İzmirli tüm takımların süper ligde olması gerek. Ben de şampiyonluk maçında tüm takıma başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Hüseyin Altınbaş, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na 35 numaralı Muhittin Selvitopu yazılı Göztepe forması, Atatürk tablosu ve dolma kalem hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası