Ege Postası
Geri

Karabağlar için el ele verdiler

Karabağlar Kent Konseyi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Selvitopu ziyarette ele ele vererek daha çağdaş, modern bir Karabağlar için dayanışma içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Karabağlar için el ele verdiler
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2014 Cuma 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda fark yarattıklarını, bu dönemde de Başkan Selvitopu ile birlikte yine uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. Kent konseylerinin bulundukları kentler açısından önemine dikkat çeken Yelekli, Karabağlar için el ele vererek güçlü bir Karabağlar için çalışacaklarını ifade etti. Yelekli yaptığı değerlendirmede, “Kent konseylerini belediyelerin bir parçası olarak görüyoruz. Yine kent konseyleri gücünü sivil toplum örgütlerinden almaktadır. Başkanımız Sayın Selvitopu’nun belediyecilikteki tecrübesini yakından biliyoruz. Onun Karabağlar’a önemli hizmetlerde bulunacağından da kuşkumuz yok. Birlikte, daha güçlenerek bu kente daha iyi hizmetleri sunabilmek bizim arzumuz” açıklamasında bulundu.
 
DAHA MODERN BİR KARABAĞLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve halkla, toplumla diyalogların geliştirilmesi açısından kent konseylerinin iyi bir oluşum olduğuna dikkat çekti. Kent konseylerinin çalışmalarının yerel yönetimde bütünlük oluşturması açısından önemine de değinen Başkan Selvitopu, “Bu iş gönüllülük işidir, karşılığı manevi hazdır. İyi değerlendirilirse çok faydası olacağına inanıyorum. Önemli olan  kente hizmet etmek, yaşamı kolaylaştırmak ve gelecek nesillere sağlıklı kent dokuları bırakmaktır. Bizim yerel yönetim anlayışımız bu şekildedir. Kent konseyi bundan sonra da projelerini özgür bir biçimde üretecek ve bizler de bu projelere katkı koymak istiyoruz. Amacımız Karabağları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Daha çağdaş, modern bir Karabağlar için dayanışma içerisinde çalışacağız.”diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Karabağlar kent konseyinin kadın, gençlik ve çocuk meclisi başkan ve üyeleri tek tek kendilerini tanıttıktan sonra pastayı birlikte keserek Karabağlar için elele verdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası