Ege Postası
Geri

Belediye-İş'ten Selvitopu'na övgü

Yerel seçimlerin ardından Karabağar’da başkanlık koltuğuna oturan Muhittin Selvitopu’na sendikaların desteği sürüyor. Selvitopu kendisini makamında ziyaret eden Belediye-İş Sendikası yöneticilerine ve belediye çalışanlarına uzlaşı içinde çalışma mesajı verdi.
Belediye-İş'ten Selvitopu'na övgü
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2014 Cumartesi 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Türk-İş’e bağlı Belediye –İş Sendikası'nın Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk,  Toplu Sözleşme Sekreteri Erdoğan Kefeli, 4 No'lu Şube Başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşan toplu sözleşme öncesi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu’na görevinde başarılar dileyen sendika yöneticileri, “Sizi halkın başkanı olarak görüyoruz. Karabağlar halkçı başkanla başarılı olacak." değerlendirmesinde bulundular.

ZOR GÜNLERDE DE YANINIZDAYIZ
Önümüzdeki günlerde belediyede çalışan 180 kadrolu işçinin sosyal haklarını belirleyecek yeni bir toplu sözleşme yapılacağına değinen Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, Başkan Selvitopu'nun belediyecilikteki tecrübesine, dürüstlüğüne vurgu yaptı ve zor günlerde de kendisinin yanında olacaklarını söyledi. Toplu sözleşmeye "bitti" gözüyle baktıklarının altını çizen Çelenk, "Karabağlar'ın çok şanslı olduğunu, çünkü böylesine değerli bir belediye bürokratını göreve getirdiğini her ortamda, her fırsatta dile getirdik. Sendika olarak size güvenimiz tam. Karabağlar için emek veren işçilerimize destek olacağınıza eminim. Hayata geçireceğiniz önemli projelerle Karabağlar Belediyesi’nin adını tüm Türkiye’ye başarıyla söz ettireceğinize yürekten inanıyoruz. Karabağlar’da işçilerinizle el ele vererek başarılı çalışmalar yapacağınızı biliyoruz. Biz de sendika olarak yanınızdayız. Zor günlerde de yanınızdayız, çünkü biz bir aileyiz. Biz Karabağlar Belediyesi’ni halkın belediyesi,  sizi de halkın başkanı olarak görüyoruz. Karabağlar halkçı başkanla çok başarılı olacak.” dedi.

 “BELEDİYEYİ BİRLİKTE VE SAYGIN BİÇİMDE YÖNETECEĞİZ”
İşçinin, çalışanın, örgütlü mücadelenin her zaman destekçisi olduğunu bundan sonra da tavrının değişmeyeceğini söyleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise çalışanlarıyla birlikte belediyeyi saygın bir şekilde yöneteceklerini dile getirdi. Selvitopu, “Uzun yıllar belediyelerde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptım ve işçilerimle hep uzlaşı içinde çalıştım. Bundan sonra da çalışanlarla ilgili olan tavrım değişmeyecek. Karabağlar’da barışçıl bir ortamda hizmet edeceğiz. İş barışı bizim için çok önemli. Halkımızın bizden beklentileri var. Karabağlar’da yaşayanlar hizmet bekliyor. Ben işçilerimle, çalışma arkadaşlarımla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla bu beklentileri gerçekleştireceğim. Belediyeyi hep birlikte saygın bir şekilde yöneteceğiz.” diye konuştu.
 
 
  
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası