Ege Postası
Geri

Başkan Atila’dan annelere hizmet sözü

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Anneler Günü nedeniyle Nevvar Salih İşgören Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi’nde kalanların Anneler Günü’nü kutlayan Atila “Başta annelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için durmadan çalışacağız. Bu konuda annelerimize söz veriyorum” dedi
Başkan Atila’dan annelere hizmet sözü
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2014 Cumartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘Anneler Günü’ öncesinde Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öpüp sıkıntılarını dinleyen Başkan Atila, birlikte çay içtiği yaşlılara daha rahat olanaklara kavuşmaları için hizmet sözü verdi. Bakıma Muhtaç Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hanife Doğan ile Bornova Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette, yaşlılar Olgun Atila’nın sıcak yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
Sohbetin ardından Nevvar Salih İşgören Huzurevi Müdürü Fırat Çakıroğlu, yaşlılar ve meclis üyeleriyle birlikte kurumun bahçesini gezen Atila, yapılmak istenen değişiklikler ve düzenlemelerle ilgili bilgi aldı.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila hem yaşlıları ziyaret etmek hem de eksikleri gidermek ve sohbet etmek için geldiklerini söyleyerek, “Bu vesileyle anneler gününü kutlamanın da onurunu yaşıyoruz. Anneler bizim için çok önemli. Bizim en değerli varlıklarımız annelerimiz ve çocuklarımız. Daha iyi nesiller yetiştirebilmek için meclis üyelerimizle birlikte Bornovamıza en iyi hizmetleri vermek istiyoruz. Bu konuda annelerimize söz veriyoruz” dedi. Başkan Atila, bu kapsamda Nevvar Salih İşgören Huzurevi’nde kalan yaşlıların daha iyi olanaklara kavuşmaları için belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
 
Başkan Olgun Atila, Ege Karadenizli Kadınlar Derneği’nin Anneler Günü nedeniyle Bornova Öğretmen Evi’nde düzenlediği etkinliğe de katıldı. Dernek tarafından yılın annesi seçilen Muazzez Olcay’a ödülünü veren Başkan Atila, Ersin Faikzade’nin şarkıları ile kimi zaman gülen kimi zamanda hüzünlenen annelerin heyecanına ortak oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası