Ege Postası
Geri

Zübeyde hanım kabrine çelenk

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi, kadınlarla birlikte Anneler Günü nedeniyle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımın Karşıyaka’da bulunan kabrine çelenk koydu. Başkan Hasan Arslan, “Uluslararası çapta bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk’ü bizlere bağışlayan değerli annemiz Zübeyde Hanımı saygıyla anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Zübeyde hanım kabrine çelenk
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2014 Cumartesi 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan 11 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı kabri başında ziyaret etti. Başkan Arslan’ın eşi Ergül Arslan, Çiğli Evka 2 Kadın Kültür Evi Derneği (ÇEKEV), Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)  Başkanı Nevin Derik ve üyeler, Türk Anneler Birliği ve şehit anneleri de ziyarete eşlik etti.
Karşıyaka’daki anıt mezara gelen Başkan Arslan Zübeyde Hanım için yapılan anıta çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.  Oldukça duygusal anların yaşandığı törende Başkan Arslan, çağdaş bir Türkiye hayalinin mimarı, demokratik-laik cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanıma şükran borçlu olduklarını söyledi.
Türkiye’nin aydınlık yarınlara ilerlemesinde önemli rol üstlenmiş Atamızın annesi Zübeyde hanımı anmanın,  kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen haklar sayesinde bugün, çağdaş toplumda belli görevler üstlenen tüm kadınlarımız sosyal ve ekonomik hayata aktif olarak katılıyorlar. Büyük Önderimizin kıymetli annesine minnet ve şükranlarımızı iletmek için burdayız. İyi ki onu doğurdu. İyi ki büyük liderimiz oldu. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum” dedi.
LATİFE HANIM KÖŞKÜ ANI EVİ ZİYARET EDİLDİ
Kadınlar daha sonra Latife Hanım Köşkü Anı Evi’ni ziyaret etti. Köşkün her odasındaki detaylar hakkında bilgi alan kadınlar bol bol anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası