Ege Postası
Geri

​Ramazan etkiliği Kemalpaşa'yı karşıtırdı

Kemalpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca Rekreasyon Alanı’nda düzenleyeceği etkinlikler dizisinin ilkinde Mustafa Ceceli sahne alırken, konserin belediye bütçesinden değil, sponsor desteğiyle düzenlendiği ifade edildi, AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya özellikle muhalefetten tepki yağdı. “Sponsorluk neyin karşılığı” soruları gündeme geldi.
​Ramazan etkiliği Kemalpaşa'yı karşıtırdı
Haberler / İzmir
28 Haziran 2014 Cumartesi 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI-HABER SERVİSİ- Kemalpaşa’da AK Partili belediyenin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri ilçede krize neden oldu. Etkinliklerin belediye bütçesinden değil, çeşitli kişi ve kuruluşların sponsorluğuyla gerçekleşmesi tepki çekti.
 
Geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Festivali'ni bu yıl Soma'da yaşanan facia sonrası iptal eden Kemalpaşa Belediyesi, 30 günlük Ramazan ayı süresince Pişekar ile Kavuklu, Hacivat ve Karagöz, tiyatro, konser,  sinema etkinlikleri ve fasıllardan oluşan etkinliklere düzenledi. Ramazan Ayı Etkinlikleri, Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun katılımı ile Kemalpaşa Meydanı'nda mehteran gösterileriyle başladı. Mehter Marşı'nın öncü olduğu kortej ile devam eden yürüyüş Rekreasyon alanında son buldu. Rekreasyon Alanı'ndaki etkinlikler sema gösteri ile başlarken, geleneksel Türk tiyatrosundaki pişekar ve kavuklu mini bir gösteri yaptı. Gösterinin ardından Mustafa Ceceli sahne aldı. Konserin sonunda Mustafa Ceceli'ye teşekkür eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kendisine çiçek takdim etti.

TEPKİ ÇEKTİ
 Daha önce AK Partililer’in yakınlarını işe aldığı, Eski Başkan Rıdvan Karakayalı döneminde işe alınanlara mobbing uygulayarak işten ayrılmaya zorladığı, bir kısmını da işten çıkardığı belirtilen ve bu yüzden muhalefetin ve vatandaşların tepkisini çeken AK Partili Belediye Başkanı Uğurlu’nun, Ramazan etkinliklerini bölgedeki işadamları ve fabrikatörlerin desteğiyle düzenlemesi kafaları karıştırdı. Muhalaefetin önümüzdeki günlerde yapılacak meclis toplantısında konuyu gündeme getirecekleri ve bu spornsorlukların nasıl ve neye karşılık yapıldığını soracakları öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası