Ege Postası
Geri

Avrupa'nın dört bir yanında sağlık çalışanlarına alkışlı desteğe İzmir’den destek!

İzmir'de vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına, evlerinin balkonlarından alkışla destek verdi.
Avrupa'nın dört bir yanında sağlık çalışanlarına alkışlı desteğe İzmir’den destek!
Haberler / İzmir
19 Mart 2020 Perşembe 21:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Koronavirüs salgını dünyayı eve kapattı. Pek çok ülkede OHAL ve sokağa çıkma yasakları var. Sadece sağlık çalışanları 24 saat görev başında. Avrupa'da halk sağlık çalışanlarına alkışlarla destek oldu.  Destek alkışları günlük rutin haline getirildi.

Her akşam saatler 21.00'i gösterdiğinde Avrupa'nın dört bir yanında balkonlardan ve pencerelerden sağlık çalışanlarına destek için alkış sesleri yükselirken, bu akşamdan itibaren Türkiye’de bu eyleme destek verdi.

İzmirliler dünya çapında yapılan eyleme destek verdi. Saat 21.00'de evlerinin cam ve balkonlarından 1 dakika boyunca alkış tuttu. 

İzmir'de, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi çalışanları ile sokaktaki çok sayıda kişi de alkışlarıyla sağlık çalışanlarına destek oldu.

Bazı vatandaşlar da balkon ışıklarını açıp kapatarak etkinliğe destek verdi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası