Ege Postası
Geri

Buca'da İsmail Yüzer adaylık için nabız yokluyor

CHP’de kıyasıya geçen delege seçimlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. İlçe kongreleri için aday olmayı düşünen isimler  nabız yokluyor. Eski İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer’in, Buca İlçe Başkan adaylığı için delegelerle toplantılar düzenleyerek, partililerin fikrini aldığı öğrenildi. Kongre öncesi kulisler hareketli 
Buca'da İsmail Yüzer adaylık için nabız yokluyor
Haberler / Yerel Politika
3 Aralık 2019 Salı 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongre süreci başladı. Gönlünde başkanlık yatan isimler delegelerle ve partinin önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulunuyor.

Önceki dönem Esnaftan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İsmail Yüzer’in de Buca ilçe Kongresi öncesi adaylık için nabız yokladığı öğrenildi.

Yüzer’in, kulislerden gelen bilgilere göre, delegelerle yaptığı toplantılarda, “Bugüne kadar herhangi bir yere  bir aday olmadım. Buca’da bir boşluk var. Örgütten gelen biriyim. Hiç çizgimi değiştirmedim. El birliğiyle burayı toparlayabiliriz.” dediği ifade edildi.

Öte yandan Efeler Mahallesi’nde Mavi listeden delege seçilen İsmail Yüzer’in yakın çevresine, “Ben ekipçilik yapmıyorum, Buca Belediyesi’ne de Büyükşehir’e de uzak değilim. Örgütle yola çıkmak istiyorum” dediği öğrenildi.

1998 yılında en genç kurultay delegesi seçilen İsmail Yüzer, ilçe sekreterliğinin yanı sıra eski başkanlar Alaattin Yüksel ve Asuman Ali Güven dönemlerinde de il yöneticiliği yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası