Ege Postası
Geri

CHP Konak'ta Başak resmen aday!

CHP Konak’ta olağanüstü kongre öncesi İl Genel eski meclis üyesi Mehmet Şakir Başak adaylığını ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Oldukça geniş bir katılımla adaylığını açıklayan ve adeta gövde gösterisi yapan Başak, “Ben gönlümü ortaya koyarak siyaset yaparım.Asla ötekileştirmem. CHP’ye zarar veren insanlarla bir arada olmam”dedi.
CHP Konak'ta Başak resmen aday!
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2014 Perşembe 18:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- İlçe yönetiminde yaşanan istifalar nedeniyle yönetimin düştüğü, tüzük gereği  MYK tarafından kayyumun atandığı CHP Konak'ta 13 Temmuz'da sandığa gidilecek. Delegeler,cumhurbaşkanlığı seçimi ve önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlere örgütü taşıyacak ilçe başkanı ile yönetimini seçecek.

KALE DESTEK VERİYOR
Aday bolluğunun yaşandığı Konak’ta, ilçenin güçlü yapılarından Kale grubunun tam desteğini alarak yola çıkan  İl Genel eski meclis üyesi Mehmet Şakir Başak, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında resmi adaylık açıklamasını yaptı. Delegelerin ve partililerin büyük katılım gösterdiği  basın açıklamasında CHP eski İzmir Milletvekili Sedat Uzunbay’ın Başak’ın yanında oturması dikkat çekti.Basın açıklamasında Kayyum Başkanı Mahmut Esat Arslan'da yer aldı.



GÖNLÜMÜ ORTAYA KOYARAK SİYASET YAPARIM
İsminin sadece Kale grubuyla anılmasının doğru olmadığını ifade eden Başak, “evet beni bir kale destekliyor o da  CHP’nin kalesidir” dedi. “Ben gönlümü ortaya koyarak siyaset yaparım” diyen Başak, “ Asla ötekileştirmem. CHP’ye zarar veren insanlarla bir arada olmam” dedi.

YENİ YÖNETİM MODELİ
Konak’ı hak ettiği bir anlayışla yönetmek için sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini benimsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerinin öncülüğünde, güçlü ve bilinçli bir örgüt yapısını oluşturmak adına,CHP Konak İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Başak, “Adaylığım yeni bir anlayışın, yeni bir çalışma kültürünün, yeni bir yönetim modelinin hayata geçirilebilmesi için ilk temel adımdır”dedi.


ADAYLIĞIM HALK PROJESİ
“Adaylığım bir halk projesinin başlangıcıdır” diyen Başak, şöyle devam etti, “  Toplumun her kesiminden insanımıza dokunmayı hedefleyerek partililerimizle, muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle,örgütümüzle birlikte tüm Türkiye’ye örnek bir yönetim anlayışını beraber belirleyeceğiz.  Uygulamayı düşündüğüm “Halk Projesi”ile halka dokunan, her türlü emeği ve alın terini örgütlü, dayanışmacı bir oluşumla ekonomik değer haline getirerek yerelde örgütlü bir kalkınmayı gerçekleştirmek üzerine kuruludur. Tüm mahallelerde kanaat önderleri, muhtarlar ve partililerimizle bir araya gelerek ilçemizin farklı yakalarını bir araya getirecek, kalıcı ilişkiler kurmasını sağlayacağız.Parti örgütümüzle partimizin genel merkezi arasında köprüler kuracağız. Konak siyasetinde gençlerimizin ve kadınlarımızın yükselişini, istihdam ortamı yaratacak tedbirleri, uyum içinde ve işbirliği içinde çalışma kültürünü, katılımcı yönetim anlayışını, örgütümüz ile birlik ve beraberlik içinde sorunların çözümünü sağlayacak bir anlayışı beraber görecek, birlikte uygulayacağız.”

SEÇİM SONRASI NELER YAPACAK
Seçim sonrasında geliştireceği  programları 5 maddede sıralayan Başak, İşbirliği , istihdam, örgüt toplantıları, katılımcı yönetim anlayışı ve yönetim modeli üzerinde duracaklarını söyledi.

ADAY BOLLUĞU
Daha önce il eski eğitim sekreteri Mehmet Öncel, CHP Konak meclis üyesi Murat Erginci ve Turan Çatal adaylık açıklaması yapan isimler olmuşlardı.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası