Ege Postası
Geri

Kocaoğlu çalışanları ile bir araya geliyor

​Yerel seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütleri ve sendika ziyaretlerini hızla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dün TÜRK-İŞ Sendikası’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından önümüzdeki gün de DİSK’i ziyaret edecek. Merakla beklenen program kapsamında işçileri ile buluşacak olan Başkan Kocaoğlu, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile birlikte düzenlenecek sokak mitingi kapsamında çalışanlarıyla dertleşerek gelen taleplerini değerlendirecek ve emekçilere vereceği çeşitli müjdeler eşliğinde önümüzdeki beş seneye dair yol haritasını açıklayacak.
Kocaoğlu çalışanları ile bir araya geliyor
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Yerel seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu işçisinin de yüzünü güldürmeye devam edecek. Çalışanlarını unutmayan Başkan Kocaoğlu, dün gerçekleştirdiği TÜRK-İŞ ziyaretinin ardından belediye şirketlerinde çalışan yaklaşık 20 bin personelin örgütlü bulunduğu DİSK’i (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu) ziyaret edecek.

 
BEKO VE SENDİKA YÖNETİCİLERİ İLE BİRARYA GELECEK
20 Mart Perşembe saat 13.30’da gerçekleşmesi planlanan program kapsamında, DİSK Ege Bölge Temsilciliği’nin Basmane’de yer alan binasına gidecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Genel-İş Şube Başkanları, iş yeri temsilcileri ve DİSK’e bağlı sendikaların temsilcileri ile bir araya gelerek, sokakta emekçilere seslenecek. Kritik ziyaret kapsamında CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP İl Yöneticileri ve CHP İzmir Milletvekilleri ile ilçe belediye başkan adaylarının da yoğun bir katılım ile Kocaoğlu’na eşlik edeceği öğrenilirken, Başkan Kocaoğlu’nun çalışanlarına müjde vermeye hazırlandığı da öğrenildi.
 

KOCAOĞLU İŞÇİNİN DERTLERİNİ DİNLEYECEK
Yapacağı konuşmada sendikada örgütlü bulunan belediye personeline seslenecek ve işçilerin dertlerini dinleyecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başta taşeronlaşma ve düşük ücret sınırları olmak üzere, emekçileri ilgilendiren birçok önemli sıkıntıya dair önemli değerlendirmelerde bulunacağı da öğrenildi. Kocaoğlu’nun özellikle Büyükşehir Davası sürecinde kendisine büyük destek veren ve yardımlarını esirgemeyen sendikaya vefa ziyareti olarak da programa ayrıca önem verdiği de öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası