Ege Postası
Geri

'81 İl Kadın El Emeği Sergisi'nin Kars standında ev sahipliğini vali yaptı

Kars Valisi Eyüp Tepe ve eşi Emine Tepe, Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen 'Önce Kadın-81 İl Kadın El Emeği Sergisi'nin açılışına katılarak, Kars standına ev sahipliği yaptı. Başbakan Recep...
'81 İl Kadın El Emeği Sergisi'nin Kars standında ev sahipliğini vali yaptı
Haberler / Kültür - Sanat
9 Mayıs 2013 Perşembe 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kars Valisi Eyüp Tepe ve eşi Emine Tepe, Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen 'Önce Kadın-81 İl Kadın El Emeği Sergisi'nin açılışına katılarak, Kars standına ev sahipliği yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca düzenlenen, 'Önce Kadın-81 İl Kadın El Emeği Sergisi'nde; Kars’tan Hanımeli Derneği ve Kaz Yetiştiriciliği ve Irkını Devam Ettirme Derneği üyelerinin hazırladıkları yöresel el emeği ürünleri sergilendi.

Vali Eyüp Tepe ve eşi Emine Tepe’nin ev sahipliği yaptığı Kars standını; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve eski vali yardımcılarından Doğan Demirdaş ve eşi Ayşe Demirdaş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Çorum Valisi Sabri Başköy, Iğdır Valisi Ahmet Pek, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hikmet Aydın ve birçok katılımcı ziyarette bulundu. 'Önce Kadın- 81 İl Kadın El Emeği Sergisi', 11 Mayıs 2013 tarihine kadar gezilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası