Ege Postası
Geri

'Basın-Yayın Enformasyon yerel medyaya destek olmuyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş gayesine uygun hizmet vermediğini iddia etti. Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Atatürk'ün...
'Basın-Yayın Enformasyon yerel medyaya destek olmuyor'
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş gayesine uygun hizmet vermediğini iddia etti.

Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Atatürk'ün belirlediği ilkeler doğrultusunda hizmet vermediğini öne süren Günal, yaptığı yazılı açıklamada, yerel basına verilen desteğin yetersiz olduğunu ve basın ilan kurumunun yerel medyaya yeterli ilan vermediğini savundu. Günel "Demokrasinin gelişmesi için yerel medyanın güçlenmesinin şart. Halkın sesi, soluğu gören gözü duyan kulağı olan yerel medya desteklenmesi gerekir." dedi.

Basın-Yayın Erformasyon Genel Müdürlüğü'nün TBMM'den sonra kurulduğuna dikkat çeken Günal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurumun temellerini yüce Meclis'i kurduktan sonra attığını kaydetti.

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün özellikle yerel medyayla ilgili de bir veri tabanı oluşturması ve kurumun web sitesinde de bazı platformlar kurması gerektiğini öneren Günal, ama bu onların ne yaptığını izlemek üzere değil, gerçekten koordinasyonu sağlayıp destek olmak için gerekli olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası