Ege Postası
Geri

15 Temmuz anmasında Onur Sivaslı’nın konuşması damga vurdu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İzmir'de gerçekleşen kutlamalara Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, damga vurdu. Kutlama etkinliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sivaslı, “15 Temmuz kahramanlığını onların üzerinden aldım. Veysel panik yaptı. İş döndü diye” şeklinde konuştu.
15 Temmuz anmasında Onur Sivaslı’nın konuşması damga vurdu
Haberler / Yerel Politika
16 Temmuz 2023 Pazar 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Konak Meydanında  gerçekleşen kutlamalara  Vali Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile AK Parti ve MHP milletvekilleri katıldı.

“TÜRK MİLLETİNE MİNNET DUYUYORUM”

Kutlama etkinliğinde konuşan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, “Yapılan duaların, hatimi şeriflerin 15 Temmuz gecesi şehit olan, aziz şehitlerimiz ruhuna amine diyoruz. 251 şehidimizin acısı hala yüreğimizde onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Sayın valimizin dediği gibi milletimiz adına gururluyuz. Türk milletinin demokrasiye sahip çıktığını, sabahtan akşama kadar nöbet tutuğunu o gün sokaklardan inmediğine bizler şahidiz. Türk milletine bu anlamda da çok büyük minnet duyuyorum. Biraz önce sayın Hamza Dağ 15 Temmuz gecesini anlatırken, kendisinin alanda olduğunu, sokaklarda bu olaylara şahit olduğunu söyledi. Biz o gün İzmir’de, bu meydandaydık. O gün olan her şeye bizler şahidiz. O anlamda üzerimde bir borç var. O gün meydana gelen ilk kişi olan Emrullah Kavuz daha sonra Ümit Aydın gelmişti. Daha sonra Abdullah Siyahkoç gelmişti. Bayanlardan Birsen Türkoğlu’ydu. Kendileri  bu meydandaysa onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz önce Yusuf Demircioğlu’nu görmüştüm meydana gelen ilk gençler arasındaydı. Onlardan da Allah razı olsun. 15 Temmuz’dan önce bir 17-25 Aralık yaşamıştık. 17-25 Aralık’ta da İzmirli gençlerden biri kendini göstermişti, büyük bir mücadele vermişti o da Eyyüp Kadir İnan’dı onu da Milletvekili olarak gördük. Ne kadar partilerimiz farklı da olsa, muhalefet de olsak biz 15 Temmuz’da hakkı teslim ediyoruz. Kendisine milletvekilliğinde hayırlı olsun diyorum. Verdiği mücadeleye teşekkür ederim, yarın yine muhalefetiz o ayrı bir konu. Benim üzerimde emanet kalmasın bugün Nihal Olçok ile konuştum. İzmir’e çok selamı var. Eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok’u şehit vermişti. İzmir’e selamını söyşledi. 15 Temmuz’un İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de selamlarını gönderdi. 15 Temmuz’un Ankara İl Başkanı Nedim Yaman yine Gelecek Partisi Milletvekili İzmir’e selamlarını gönderdi. Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu Ege’nin incisi İzmir’e selamlarını gönderdi. Bu anlamda ben tekrar bütün vatandaşlarımızı selamlıyorum” demişti.

“15  TEMMUZ KAHRAMANLIĞINI  ONLARIN ÜZERİNDEN ALDIM”

Etkinliği değerlendiren Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, “15 Temmuz kahramanlığını onların üzerinden aldım. Hem meydandakilerin isimlerini saydım. Hem de 15 Temmuz'un Ankara ve İstanbul İl Başkanları Gelecek Partisi milletvekili selamlarını getirdim dedim. Gelecek Partisi kurucular Kurulu Üyesi Nihal Olçok'un selamını getirdim dedim. Veysel panik yaptı. İş döndü diye” şeklinde konuştu.

 

Vali Köşger: 15 Temmuz 2016, ülkemiz için bir milat olmuştur
İzmir'de '15 Temmuz' anma etkinliği

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası