Ege Postası
Geri

AB Bilgi Merkezi 'Kısa Film Festivali' etkinliği düzenledi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, Dadaş Film Festivali kapsamında 'Avrupa Kısa Film Günleri' etkinliği gerçekleştirdi.Atatürk Üniversitesi Mavi Salon, Cine Tekno ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde...
AB Bilgi Merkezi 'Kısa Film Festivali' etkinliği düzenledi
Haberler / Kültür - Sanat
21 Mayıs 2013 Salı 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, Dadaş Film Festivali kapsamında 'Avrupa Kısa Film Günleri' etkinliği gerçekleştirdi.

Atatürk Üniversitesi Mavi Salon, Cine Tekno ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde, Avrupa yapımı ödüllü kısa filmler gösterildi. Etkinlik kapsamında, Atatürk Üniversitesi Mavi Salon’da “Sinema ve Basın” konulu panel düzenlendi. Alman kurgucu Thomas Balkenhol, yönetmen Metin Avdaç, sinema sanatçısı Engin Çağlar ve yazar Ferudun Andaç’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde, basın ve sinema sektörü arasındaki ilişki ele alındı.

ETSO Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, ayrıca, etkinliklerin yapıldığı salonlarda açtığı tanıtım standında katılımcıları AB konusunda bilgilendirdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası