Ege Postası
Geri

AK Parti Adayı Şeboy'a Yaylacık'ta sloganlı karşılama: "Kıskananlar çatlasın"

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy için sevenleri tarafından seçim ofisi açıldı. Buca’nın Yaylacık Mahallesi’ndeki açılışa katılan Şeboy, “Kıskananlar çatlasın” sloganlarıyla karşılandı. AK Parti Adayı Şeboy'a Yaylacık'ta sloganlı karşılama
AK Parti Adayı Şeboy'a Yaylacık'ta sloganlı karşılama:
Haberler / Seçim
1 Haziran 2015 Pazartesi 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan Buca’nın Yaylacık Mahallesi renkli görüntülere sahne oldu. Aynı zamanda AK Parti adayı Cemil Şeboy’un çocukluk yıllarının geçtiği mahallede anlamlı bir açılış gerçekleşti. Şeboy’u seven mahalle sakinleri, kendi imkanlarıyla Cemil Şeboy için seçim ofisi hazırladılar. Seçim ofisinin açılışına katılan Şeboy, göçmen bandosu ve meşalelerle karşılandı. Birbirleriyle kucaklaşan Şeboy ve hemşerileri daha sonra omuz omuza göçmen halayı çektiler, zeybek oynadılar.



Sonradan değil doğumdan Bucalı
Kendisi için yapılan seçim ofisinin kurdelesini kesen Şeboy daha sonra vatandaşlar seslendi. Memleket sevdası olmayanların böyle bir birlikteliği anlayamayacaklarını vurgulayan Cemil Şeboy, seçim ofisini hazırlayanlara teşekkür etti. Doğduğu, büyüdüğü, okuduğu Buca’ya kendini borçlu hissettiğini ve bu borcu ödemek için hizmet ettiğini belirten Şeboy, “Allah nasip etti Buca’ya 15 yıl Belediye Başkanlığı yaparak bu borcumu ödemeye çalıştım. Şimdi Milletvekili olarak yine size hizmet edeceğim. 15 yılda Buca’yı nereye getirdiğimizi hep beraber gördük, yaşadık. Bunlar tesadüfen olmuyor. Burada doğmuşsan, Burada büyümüşsen, bu topraklarda yalın ayak dolaşmışsan, bağından üzüm yemişsen işte o zaman bu toprakların kıymetini bilirsin ve hizmet etmek için çalışırsın. Ben başkanlığı bırakalı 6,5 yıl oldu, Buca’ya bakıyorum bu kadar zaman içinde hiçbir şey yapılmadığını görüyorum. Şimdi Buca’ya daha fazla hizmet edeceğiz. Tarihinde ilk defa dedeleri, babaları göçmen olan ve Buca’da doğup büyüyen biri Milletvekili oluyor. Bucalı hemşerilerim bunun kıymetini bilmeli. Biz sonradan değil doğumdan Bucalıyız” dedi.



Tehlikeli oyunları fark edin
AK Parti’nin dik duruşu sayesinde Türkiye’de oynanan oyunların başarısızlıkla sonuçlandığını vurgulayan Şeboy, “ Çünkü arkasında millet iradesi var. Bugünkü irade Rahmetli Menderes zamanında olsaydı, O’nu da asmazlardı. Şimdi ise Gezi olayları, Mit tırları, 17-25 Aralık operasyonlarıyla oynamak istedikleri oyun belli. Ben bu dağın arkasında oynan oyunları bildiğim için bu teklifi kabul ettim. Bu saatten sonra çocuklarımız, torunlarımız için çalışacağız. Allah korusun şimdi ülkeyi yeniden koalisyonlarla yönetmek istiyorlar. Koalisyonlar dönemini lütfen unutmayın ve bu ülkeyi yeniden o günleri yaşatmak isteyenlere fırsat vermeyin” dedi.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası