Ege Postası
Geri

Sındır: 'Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini gidereceğiz'

Genel seçimlere bir hafta kala temposunu arttıran CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır, Çamdibi’nde sokak sokak hemşerilerinden oy istedi. Tuna, Koşukavak, Gaziosmanpaşa, Barbaros, Yıldırım, Rafetpaşa ve Çınar Mahallelerinde gezen Sındır emeklisinin sorunları olmayan bir Türkiye yaratacaklarını söyleyerek “iktidarımızda emeklilikte yaşa takılanların problemlerini çözeceğiz” dedi.
Sındır: 'Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini gidereceğiz'
Haberler / Seçim
31 Mayıs 2015 Pazar 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Emeklilerin ve emekli olmayan yaşlıların yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini söyleyen Sındır CHP iktidarında ilk icraatlarinin, emeklilere ramazan ve kurban bayramında bir maaş ikramiye verilmesi  olacağını söyledi. Çamdibi sokaklarında hemşerilerinden tek tek oy isteyen Sındır, “ramazan ve kurban bayramında emeklilere bir maaş ikramiye sadece milletvekili emeklilerine verilmeyecek. Emekli yurttaşlarımızın daha güzel ve huzurlu bir hayat sürmesi için, milli gelir artışından refah payı almasını sağlayacağız. Adil bir intibak yasasıyla birlikte, emeklilikte yaşa takılan yurttaslarimizin mağduriyetini de gidereceğiz” dedi.
 
“65 YAŞ AYLIĞI 900 TL OLACAK”
İktidarlarında yaşlılara yönelik çalışmalar yapacaklarını söyleyen Sındır, tüm kentlerde yaşlı bakımevleri açacaklarını vurguladı. Evde yaşlılara bakan aile üyeleri için sosyal, psikolojik ve finansal destek sağlayacaklarını da söyleyen Sındır, “evlerinde annelerine babalarına, akrabalarına bakan yurttaşlarımızın aile ekonomisine devlet bizim iktidarımızda ciddi katkılar sağlayacak.  Yaşlılarımızdan temel sağlık hizmetlerinde katılım payı uygulamasına son vereceğiz. Yaşlılarımızın tedavi sürecinde erken tanı hayati bir öneme sahiptir. Erken tanı ve tedavi hizmetlerinin sağlanacağı yaşlılık hastaneleri açacağız. Üç ayda bir ödenen ve 437 TL olan 65 Yaş Aylığını Aile Sigortası Programı kapsamında 900 TL’ye çıkaracağız” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası