Ege Postası
Geri

AK Parti Buca’da Gençlik Kolları Başkanından tehdit dolu mesaj

19 ilçe başkanının yeniden değerlendirileceği süreç için AK Parti Genel Merkezi tarafından İzmir’e gönderilen 5 koordinatörün İzmir mesaisi başlarken, AK Parti Buca Gençlik Kolları Başkanının yürütme kurulu üyelerine gönderdiği mesaj ortalığı karıştırdı. Ömer Ünal’ın koordinatör olarak görevlendirildiği Buca’da yarın (Perşembe) gerçekleşmesi beklenen temayül yoklaması öncesi gönderdiği mesajda önce talimat verdi, sonra istifa resti ile tehdit etti. AK Parti Buca’da Gençlik Kolları Başkanından tehdit dolu mesaj
AK Parti Buca’da Gençlik Kolları Başkanından tehdit dolu mesaj
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2018 Perşembe 00:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI-EGEPOSTASI-AK Parti İzmir’de kongre takvimi süreci Aydın Şengül’ün atanmasıyla başladı.  AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül 11 ilçe başkanıyla yola devam kararı alırken, 19 ilçe başkanının koordinatörlerin de katılacağı geniş çaplı bir değerlendirme sonunda yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi 19 ilçe başkanının yeniden değerlendirilme süreci için İzmir’e aralarında Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ünal’ın da bulunduğu 5 koordinatör gönderdi. Koordinatörlerin İzmir mesaisi başladı. 28 Şubat Çarşamba günü İzmir’e gelen koordinatörlerin çalışması 1 Mart Perşembe akşamına kadar sürecek.

BUCA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN TEHDİT İÇERİKLİ TALİMAT MESAJI TEPKİ TOPLADI

Tüm teşkilat mensupları ile toplantılar yapıp sorular yöneltecek olan koordinatörler çalışmalarını sürdürürken AK Parti Buca Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Taşyağan, yürütme kurulu üyelerinden oluşturduğu WhatsApp iletişim hattından tehditvari talimatlar yağdırdığı ortaya çıktı.

TEMAYÜL PERŞEMBE GÜNÜ, HERKES BENİM SÖYLEDİĞİM ŞEKİLDE OY KULLANACAK

AK Parti Buca Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Taşyağan, yürütme kurulu üyelerine gönderdiği özel mesajda, önce Buca’da gerçekleşecek olan temayül yoklamasında ekip olarak hareket edecekleri ve kendisinin söylediği şekilde oy kullanmaları yönünde talimat verdi.

ŞİMDİDEN HAZIRLAYIN KENDİNİZİ YOKSA

Hızını alamayan Başkan Taşyağan, bu kez tehdit ederek, verdiği kararın başka bir yere sızdırılmamasını istedi. Taşyağan, “Temayül Perşembe günü olacak. Şimdiden hazırlayın kendinizi. Ekip olarak hareket edeceğiz. Herkes benim söylediğim şekilde oy kullanacak. Hem fikir miyiz” diye sorarak başladı, ardından gönderdiği ikinci mesajında karara uymayanları istifa ettireceği restiyle tehdit etti.

VERDİĞİM KARARA RİAYET ETMEYEN, SIZDIRAN OLURSA İSTİFASINI ALIRIM

Taşyağan, talimatını istifa tehdidine yükselterek, “Lakin bu kararlar başka yerlere sızdırılırsa, olacağını sanmıyorum ama tut ki oldu diyelim, o yönde duyumlar alıyorum, benim verdiğim kararlara riayet etmeyen veya aldığımız kararları sızdıran, başkalarıyla iş tutan olursa bu süreçte, istifasını kendi ellerimle alırım ve bir daha yüzüne bakmam. Bu konuya da açıklık getirmiş olalım” ifadelerini kullandı.

Beş grup halinde çalışacak olan koordinatörlerden Ömer Ünal’ın Buca İlçe Teşkilatı’nda yapacağı çalışma öncesi gerçekleşen bu duruma tepki duyan partililer, tehditle ve istifa restiyle iradelerine baskı konulmasının kabul edilemez olduğunu belirtiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası