Ege Postası
Geri

AK Parti Çiğli Kadın Kolları Başkanı istifa etti

AK Parti Çiğli’de İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Canoğlu ve yönetim istifa etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak Ege Postası’na yaptığı açıklamada “Uzun süredir kendisiyle istişare içindeydik.İlçe başkanının sağlık sorunları ve zaman problemi vardı. başkan ve yönetimin istifalarını kabul ettik” dedi.
AK Parti Çiğli Kadın Kolları Başkanı istifa etti
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2013 Cuma 18:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Çiğli’de geçtiğimiz günlerde istifa eden İlçe Gençlik Kolu Başkanı Fırat Aykut ve yönetiminin ardından bir istifa da kadın kollarında yaşandı.AK Parti Çiğli’de İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Canoğlu ve yönetim istifa etti. Uzun süredir İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’la koordinasyon sorunu yaşayan ve son zamanlarda ‘görevden alınacak’ söylentileri çıkan Canoğlu, yönetimiyle birlikte istifasını AK parti İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’a sundu.

KIZILIRMAK:SAĞLIK SORUNU VE ZAMAN PROBLEMİ VARDI
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Kızılırmak Ege Postası’na yaptığı açıklamada “Çiğli Kadın Kolları Başkanımız yönetimiyle birlikte istifasını getirdi. Uzun süredir kendisiyle istişare içindeydik. Başkanın sağlık sorunları ve zaman problemi vardı. Bunu sürekli dile getiriyordu. Yoğun geçecek bir seçim sürecine giriyoruz. İstifaları kabul ettik. Parti için hayırlısı olsun” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası