Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' seferberlik

AK Parti İzmir Teşkilatı gözler Cumartesi’ye çevrildi. İzmir’den aday gösterilen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, adeta miting havasında Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılanacak. Bayramlaşma ve aday tanıtım toplantısı da havalimanında yapılacak. İl binasında toplantı üstüne toplantı yapılırken, gündem Cumartesi günkü programlar, seçim kampanyası ve strateji. AK Parti İzmir'de toplantı üstüne toplantı
AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' seferberlik
Haberler / Yerel Politika
22 Eylül 2015 Salı 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir'de bayram programı netleşti. İl binasında yoğun bir program mesaisi yaşanmaya başladı. 

YILDIRIM KARŞILANACAK
7 Haziran’da 3 dönem kuralı nedeniyle İzmir'de aday listelerinde yer alamayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ın, 1 Kasım için yeniden aday listelerinde olmasıyla motive olan İzmir Teşkilatı, Cumartesi günü Yıldırım’ı Adnan Menderes Havalimanı’nda mini miting havasında karşılayacak.

BAYRAMLAŞMA VE TANITIM YAPILACAK
Havalimanında adaylarda hazır bulunacak. Aday tanıtımı ve bayramlaşma töreni de havalimanında yapılacak. Daha sonra adaylar  konvoy halinde üstü açık seçim otobüsünde ilk olarak Küçük Menderes Havzası’ndaki ilçeleri dolaşacak. Burada meydanlarda konuşma yapacak ve çalışmaları anlatacak.


YOĞUN TOPLANTI MESAİSİ
Öte yandan il binasında toplantı üstüne toplantı yapılıyor. İl Başkanı Bülent Delican ilk olarak ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. TDelican daha sonra milletvekili adaylarıyla ilçe başkanlarının da katılımıyla ayrı bir toplantı daha yaptı. Toplantılarda Cumartesi günkü programlar dışında  seçim kampanyası ve stratejisi de konuşuldu. Toplantılarda İl SKM Başkanı Bilal Doğan’da hazır bulundu. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası