Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de yüzler gülüyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantı salonunda heyecan dorukta. İl Başkanı Bülent Delican, il başkan yardımcıları, AK Parti İzmir milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık, İbrahim Turan ve partililer sonuçları canlı olarak izliyor. Sandıklar açılmaya başladığında il binasındaki gerginlik, sandıklar açıldıkça yerini heyecana bıraktı. 7 Haziran seçimine göre, açılan sandık oranında Türkiye genelinde oylarını yükselttiği gözlenen AK Parti için İzmir'de yüzler gülüyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda
AK Parti İzmir'de yüzler gülüyor
Haberler / Yerel Politika
1 Kasım 2015 Pazar 19:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda sandıklar açıldıkça heyecan artıyor. Partililerin de yer aldığı toplantı salonunda İl Başkanı Bülent Delican ve il başkan yardımcıları kurulan sine vizyonda açılan sandık oranlarını ve sonuçlarını canlı olarak izliyor. Partiye ilk gelen  AK Parti İzmir Milletvekili adayları ise Kerem Ali Sürekli ve Hüseyin Kocabıyık oldu. Ardından İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan geldi. İl Başkanı Delican sonuçlara ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

AK PARTİ'DE MUTLU ANLAR YAŞANIYOR
7 Haziran seçimlerinde gelen sonuçlar nedeniyle il başkanlığında sessizlik ve hüzün hakim olmuştu. Koalisyon görüşmeleri olumsuz  sonuçlanınca, erken seçim kararıyla Türkiye yeniden sandık başına gitti. Bugün gerçekleştirilen seçim sonrasında ise AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda 7 Haziran'a göre tam tersi bir tablo var. İl başkanı eşliğinde sonuçları izleyen partililer gelen sonuçlardan mutlu. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda yüzler gülüyor.



BAKLAVALI KUTLAMA 

Ak Parti İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, açılan sandık sonucu yüzde 50'yi geçince saat 19.30'da partisinin İzmir İl Başkanlığı'na geldi. Yıldırım, bina önünde partililer tarafından alkışlarla karşılanırken, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde sonuçların yansıtıldığı barkovizyonu izledi.


Yıldırım, partililerin tebriklerini kabul ettikten sonra ikram edilen cevizli baklavayı yedi. Baklavanın yanı sıra ceviz ve incir de ikram edilirken, partili kadınlar, ellerinde bayraklarla, 'tek başına iş başına' diye bağırdı. Partili gençler 'Tasalanma yiğidim' şiirini okudu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası