Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir ziyaretçi akınına uğradı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve atandığı 15 Şubat tarihinden itibaren mazbatasını alır almaz mesaisine başlayan Aydın Şengül, ziyaretçi akınına uğradı. AK Parti İzmir ziyaretçi akınına uğradı
AK Parti İzmir ziyaretçi akınına uğradı
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2018 Perşembe 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, il eski başkanı Bülent Delican’dan mazbatasını alır almaz çalışmalarına başladı. Aradan geçen on beş gün içerisinde yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleriyle yaptığı toplantıların yanı sıra Ankara’da iki gün süren İl Başkanları Toplantısı’na katılan İl Başkanı  Şengül, yoğun mesaisine kendisini tebrik etmeye gelen ziyaretçilere de ayırıyor.

Her gün onlarca sivil toplum örgütü, dernek ve vakıfların temsilci ve üyelerinin toplu halde gerçekleştirdiği ziyaretleri kabul eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ziyaretlerinin arasına ilçelerden gelen teşkilat mensuplarını da katmak durumunda kalıyor.

SON 15 GÜNDE GELEN SAYISI 4 BİNE YAKLAŞTI

Hem teşkilat ve yönetim kurulu üyeleriyle olağan ve olağandışı toplantılar yapan, hem 19 ilçe başkanının yeniden değerlendirme süreciyle ilgili kente gelen koordinatörlerin çalışmalarının dışında,  göreve aday olan aday adaylarıyla görüşen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü on beş gün içerisinde ziyaret eden insan sayısının 4 bini bulduğu kaydediliyor.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ 150-200 KİŞİLİK GRUPLAR HALİNDE GELİYOR

Ankara’dan döndükten sonra düzenlediği basın toplantısında da kendisine verilen görevin sorumluluğunun farkında olduğunu dile getiren İl Başkanı Şengül’ün sadece 26 Şubat Pazartesi ve 01 Mart Perşembe günleri arasını kapsayan resmi programında, kendisiyle görüşmeye gelen kurum sayısı 54’ü buldu.  İş ve ekonomi dünyasının yanı sıra hemşehri derneklerinin de gerçekleştirdiği ziyaretlerde, özellikle dernekler adına her ziyarette 150-200 kişinin toplu olarak gelmesi dikkat çekiyor.

ŞENGÜL, YOĞUN MESAİSİNE KARŞIN HASTA ZİYARETLERİ DE YAPIYOR

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yoğun ziyaretçi temposuna karşın akşamları da evlerinde ya da hastanelerde tedavi gören eski ve yeni teşkilat mensuplarını tek tek ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası