Ege Postası
Geri

İYİ Parti’den MHP’ye jet yanıt: 'Böyle küçük şeylerle mutlu olsunlar'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin’in İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in İzmir İl Binası açılışı sonrası İzmirlilere teşekkür etmek için hazırlanan afişlerde kullanılan fotoğraflarda görülen Ankara Etimesgut ilçe teşkilatı dövizlerini kullanarak sorduğu, “Teşekkürler İzmir" pankartınızda yayınladığınız fotoğrafta ki 'Ankara Etimesgut İlçe Teşkilatı ' dövizleri ne anlama geliyo? Fotoğraf montaj mı ' Ankara fotoğraflarını İzmir diye mi yedirmeye çalışıyorsunu? Şayet fotoğraf gerçekse taşıma kalabalıkla mı açılış yaptınız '” şeklindeki hamlesine İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’dan yanıt geldi. İYİ Parti’den MHP’ye jet yanıt
İYİ Parti’den MHP’ye jet yanıt: 'Böyle küçük şeylerle mutlu olsunlar'
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2018 Perşembe 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, partilerinin il binası açılışına katılmak için 17 Şubat’ta İzmir’e gelen partilerinin Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti sonrası, İzmirlilerin gösterdiği teveccühe teşekkür etmek amacıyla ‘Teşekkürler İzmir’ başlıklı afişler hazırlatıp kentin tüm işlek noktalarına koydurdu.

İYİ Parti tarafından hazırlanan afişlerde, il binası açılışına katılanların fotoğrafının olduğu fotoğrafların altına, “Teşekkürler İzmir. Biz açılış yapalım dedik. Sen mitinge çevirdin” ifadeleri kullanıldı.

MHP, ‘YA FOTO MONTAJ YA TAŞIMA KALABALIK’ DEDİ

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin ise, sosyal medya hesabından söz konusu afişleri de kullanarak, afişte kullanılan fotoğrafın ya foto-montaj ya da taşıma kalabalıkla yapılan bir açılış olduğunun ispatı olduğunu savunarak, “Ankara Fotoğraflarını İzmir diye mi yedirmeye çalışıyorsunu? Şayet fotoğraf gerçekse taşıma kalabalıkla mı açılış yaptınız ' Kısacası ilk sınavınızda İzmirlileri Kandırarak çaktınız. Bilmelisiniz ki İzmirli çürük "ip" İle kuyuya inmez” diye yazdı.

KALABALIĞA İZMİRLİLER DE 200 MEDYA MENSUBU DA ŞAHİT

İddialara sert yanıt veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ise, Akşener’li açılışa 30 bine yakın İzmirlinin katıldığını, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’e hem il binası açılışında, hem Karşıyaka’daki temasları sırasında gösterilen yoğun ilgiye tüm kamuoyunun ve 200’e yakın medya kurumunun şahit olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLAR GERÇEK, ANKARA’DAN GELEN 6-7 KİŞİLİK MİSAFİRİMİZ DÖVİZ AÇTI

Fotoğrafların foto-montaj değil gerçek olduğunu kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,  fotoğraflarda görülen Ankara Etimesgut İlçe Teşkilatı ibaresinin ne olduğuna dair ise şu açıklamayı yaptı:

“Ankara’dan gelen altı yedi kişiden oluşan bir misafirimiz vardı. Onlar da Genel Başkana İzmir’e geldiklerini göstermek için o dövizleri kaldırmışlar. Biz de geldik diye göstermek için.”

DIŞARIDAN GELEN BİR TANE OTOBÜS GÖSTEREMEZ KİMSE

“Kamuoyu ve tüm İzmir açılışımızdaki kalabalığı gördü. Üstelik Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi, Karşıyaka Çarşı ziyaretini oluşan izdiham nedeniyle tamamlayamadı ve geri döndü. Akşam yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Sayın Akşener de İzmirlilerin gösterdiği teveccüh ve ilgiden çok mutlu oldu” diye konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, MHP’nin dışarıdan insan taşıma iddiasına ise sert çıktı.

BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLSUNLAR, İSTİYORLARSA ONLARA BÖYLE KÜÇÜK HABERLER VEREBİLİRİM

Başkan Ulupınar, “Dışarıdan gelen bir tane otobüs gösteremez kimse. Buna İzmir de emniyet güçleri de şahit. MHP böyle küçük şeylerle mutlu olsun. Onlar nasıl istiyorsa o şekilde olsun. Böyle basit şeylerle uğraşsınlar. Devletin başında daha büyük dertler var. Onlarla ilgilenmesinler. Çok mutlu olacaklarsa ben onlara böyle küçük haberler verebilirim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası