Ege Postası
Geri

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Huzurumuzu kimse bozamaz

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı olan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, artık eski Türkiye'nin olmadığını, huzuru ve düzeni bozma girişimlerinin prim yapmadığını belirterek, "Halkımızın, iktidarımızın verdiği mücadele...
AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Huzurumuzu kimse bozamaz
Haberler / Politika
7 Eylül 2013 Cumartesi 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayındırlık ve İskan eski Bakanı olan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, artık eski Türkiye'nin olmadığını, huzuru ve düzeni bozma girişimlerinin prim yapmadığını belirterek, "Halkımızın, iktidarımızın verdiği mücadele sevgi, barış, huzur, istikrar, ekonomik olarak güçlü bir Türkiye gibi temel unsurlardır." dedi. Demir, Samsun'un Atakum ilçesinde köy ziyaretleri yaptı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kaptanoğlu ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Milletvekili Demir Yeşiltepe, Özören ve Karakavuk köylerine gitti. Köy muhtarları ve vatandaşlarla toplantı yaparak sıkıntıları dinledi, görüş ve önerileri aldı.

Vatandaş sohbetlerinde hükümet çalışmaları hakkında da bilgi veren Mustafa Demir, Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmelere değindi. Geçmişte ülkede yaşananların bir daha olmaması, vatandaşların özgür bir şekilde kanunlar çerçevesinde huzurlu bir yaşam sürmesi için çaba harcandığını ifade eden, halen bazı kesimlerce geçmişte oynanan oyunların ısıtılarak gündeme getirilmeye çalışıldığını, bunlardan prim elde edilmek için çaba gösterildiğini kaydetti. Milletvekili Demir, "Halkımız gerçekleri biliyor, oynanan oyunların farkında. Ülkemizde insan haklarının, demokrasinin, huzurun, yaşam kalitesinin artması, kimsenin kimsenin yaşam hakkına müdahale etmemesi, refah kavramının her birey için olgunlaşması için büyük çabalar harcandı. Kimsenin başkalaştırılmaması, 'senden, benden' kavramının ortadan kalkması için mücadele verildi. Bu oyunların bozulması, ülkemizde bir daha yaşanmaması için verilen çabalar başarı sağladı ama halen birileri duruyor, Türkiye'nin reddettiği kavramları karşımıza çıkarmaya çalışıyor. Bir kez daha oturulup düşünülmesi gerekli. Amaç n? Ne biz ne halkamız bunlara prim vermez. Hepimiz sağduyuluyuz, birlik ve beraberliğimizin bütünlüğünden yanayız." şeklinde konuştu.

Büyük hedefler ortaya koyan Türkiye'nin hedefinden uzaklaştırılması, geriletilmesi, istikrarsızlığın hakim olması çabaları karşısında sağlam bir irade olduğunu dile getiren Demir, "Biz halkımızdan yanayız. Her bireyimiz bizim için önemli. Her bir vatandaşımızın hakkını, hukukunu korumak vazifemiz. Türkiye'de geçmişte yaşanan acıların yaşanmasını isteyenler unutmamalı, her kötü amaç, niyet başarı sağlayamaz. Sorunlarını çözen, rafa kaldıran bir ülkede tozlu raflardan indirilmek istenenler itibar görmüyor. Ülkemizin gündemi başka. Halkımızın, iktidarımızın verdiği mücadele sevgi, barış, huzur, istikrar, ekonomik olarak güçlü bir Türkiye gibi temel unsurlardır. Dünya lideri bir ülke olma yolunda atılan adımların devamıdır. Özverili bir şekilde, topyekûn halkımızla el ele vererek bu süreç devam edecektir." dedi.

Kahvehane ziyaretleri de yapan AK Parti Milletvekili Demir, Yalı Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Yeşiltepe Köyü İlköğretim Okulu'nda kamp yapan ve sosyal proje kapsamında okulun bakım onarımında çalışan öğrencilere de başarılar diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası