Ege Postası
Geri

AK Parti cephesinden karşı atak

29 Ekim kutlamalarına gölge düşüren çelenk krizinde AK Parti cephesinden karşı atak geldi. AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada olaylara neden olanın CHP olduğunu savundu
AK Parti cephesinden karşı atak
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2013 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün 29 Ekim kutlamaları çerçevesinde CHP örgütüyle polis arasında yaşanan çelenk krizine açıklamarıyla dahil oldu. Twitter hesabı üzerinden 11 maddelik bir açıklama yapan Telingün'ün hedefinde CHP vardı.
İşte Telingün'ün çelenk kriziyle ilgili tweetleri...


1. Bugün Gaziemir CHP "ÖRGÜTÜ" ve Gaziemir Belediyesi Çok çirkin bir provokasyona imza atmıştır.
2. Resmi Tören saati 13:00. CHP ve avaneleri saat 12:30 da Resmi Tören alanına, Sloganlar atarak, ağır tahriklerle geldiler.
3. Tören için hazırlanan kürsüden, Belediye yetkililerinin de desteğiyle, Saygı duruşu ve Istiklal Marşının ardından pankart açıldı.
4. Hiçbir resmi izni olmayan, bu yasadışı yürüyüş ve Tahrikin sorumluları, CHP İlçe Başkanı ve Saz arkadaşı CHP li belediye başkanıdır.
5. Öğrenci, Asker,Polis ve resmi gruplar alandayken yapılan bu tahrik üzerine gruplar alanı terk etmiş ve CHP liler çelenk koymuştur.

"GAZİEMİR'DEKİ ÇELENK KRİZİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


6.Niyetleri çelenk değil tahrik olan aynı ekip,resmi tören sona ermeden TEKRAR çelenk koymak istemiş ve Töreni provake etmeye devam etmiştir
7. Tören esnasında en büyük Saygısızlığı ise CHP ÖRGÜTÜ, İlçe Başkanı önderliğinde, Huzura çelenk konulurken ALKIŞLAMAK suretiyle yapmıştır.
8. Gazi Mustafa Kemal e, Huzura çelenk bırakılırken bile saygı göstermeyen ATATÜRKÇÜ GÖRÜNÜMLÜ provokatörleri Milletimize şikayet ediyorum.
9. Bu durumu bile lehlerine çevirmek için Basına"Çelenk konmasına engel olunmuş" görüntüsü vererek sahtekarlıklarını sürdürmüşlerdir.
10. Kamuoyunun bilmesi gereken en önemli nokta, Aynı gün Sabah veya akşam istenilen saatte isteyen her kurum ayrıca çelenk sunabilir.
11. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası