Ege Postası
Geri

Karadağ; Muhtarlarımızı Belediye Yönetimine Dahil Edeceğiz

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Ekonomist Ayten Karadağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. Karadağ, son olarak mahalle muhtarlarını birer birer ziyaret ederek muhtarların hem Cumhuriyet Bayramını kutladı hem de muhtarlardan gelen sorunlar ile görüş ve önerilerini dinledi.
Karadağ; Muhtarlarımızı Belediye Yönetimine Dahil Edeceğiz
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2013 Salı 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Buca Belediye Başkan Aday adayı Ayten Karadağ, Şirinkapı, Ufuk, İzkent, Çağdaş ve Aydoğdu Mahallesi Muhtarlarını ziyaret etti, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. AK Parti Hükümeti döneminde ülkenin geriye doğru gittiğini ifade eden CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Karadağ, ‘Mevcut durum nedeniyle hedeflerimiz kişisel olmamalı. Asıl amaç ülkeyi AKP’nin karanlık iktidarından kurtarmak ve CHP iktidarını hem yerel de hem de genelde tüm Türkiye’de gerçekleştirmektir. Demokratik, çağdaş, hukukun egemen olduğu, kimsenin ötekileştirilmediği, hizmetlerin adil dağıtıldığı, modern ve mutlu bir yapının ancak CHP iktidarı ile gerçekleşebilir’ dedi. CHP’li Ayten Karadağ’ın gerçekleştirdiği bu ziyaretler Şirinkapı, Ufuk, İzkent, Çağdaş ve Aydoğdu Mahallesi Muhtarları tarafından memnuniyetle karşılandı.

‘Muhtarlarımız Bizim Elimiz, Kolumuz Kısacası Her Şeyimiz Olacak’


Şirinkapı, Ufuk, İzkent, Çağdaş ve Aydoğdu Mahallelerinin muhtarlarını makamlarında ziyaret ederek muhtarlara seçim taahhütnamesi ve hazırladığı projeler hakkında bilgiler veren Karadağ, ‘Göreve geldiğimizde katılımcı demokrasi ve şeffaf yönetim anlayışını egemen kılmayı amaçlıyoruz. Bu icraatımızla temel direği mahalle muhtarlarımız olacaktır. Bu doğrultu da muhtarlarımızı makamlarında tek tek ziyaret ederek onlarla fikir alışverişi yapıyoruz. Sorunları yerinde görmek hem geleceğimize ışık tutacak hem de yapacağımız çalışma ve projelerin gelişmesini katkı koyarak daha kaliteli hizmetin oluşmasını sağlayacaktır. Göreve geldiğimizde muhtar arkadaşlarımızla daha sık görüşeceğiz. Çünkü onlar bizim elimiz, kolumuz kısacası her şeyimiz olacak’ ifadesini kullandı.

Kronikleşen Sorunları Çözeceğiz


Buca’nın kronikleşen sorunlarını hazırladığı projelerle ve katılımcı demokrasi anlayışı çözmeye talip olduğunu belirten Karadağ, ‘Katılımcı demokrasi anlayışımız en nemli halkası vatandaşlarımız ve muhtarlarımız olacak” dedi. İlçedeki mevcut trafik, imar, altyapı, sanayi, istihdam, kentsel dönüşüm ve üniversite öğrencilerinin yaşam alanı sorunları olmak üzere tüm sorunların çözülebilir sorunlar olduğunu söyleyen Karadağ, STK temsilcilerini, Üniversiteleri, Sendikaları, Öğrenci Birliklerini, mahalle muhtarlarını, esnafı ve vatandaşları yönetime dahil edilerek sorunları kökten çözeceklerini kaydederek şöyle konuştu; Göreve geldiğimizde tüm kapıları, Buca’da yaşayan herkese, Sivil toplum kuruluşlarına, esnafımıza, vatandaşlarımıza dolayısıyla muhtarlarımıza sonuna kadar açacağız. Yönetim anlayışımız katılımcı demokrasi olacağından toplumun tüm kesimleriyle birlikte omuz omuza çalışacağız. Vatandaşın da, esnafında, mahallenin de ve de muhtarlarımızın da sorunlarını en kısa zamanda çözecek bir hizmet birimi kuracağız. Muhtarlarımız mahallelerinde tespit ettikleri sorunları bu hizmet birimine iletecek ve bizde belediye olarak en kısa zamanda çözüm üreteceğiz. Muhtarlarımızın da belediye yönetimine dahil edilmesi Buca’mızda tüm mahallelere eşit hizmet gitmesini ve sorunların en kısa zamanda çözülmesini sağlayacaktır ’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası