Ege Postası
Geri

AK Parti'den Harmandalı hamlesi: Çöp ev!

Yamanlar’da kurulması gündemde olan katı atık bertaraf tesisi tartışması alevlenerek büyürken AK Parti’den Harmandalı hamlesi geldi. Harmandalı çöp deponi alanında çıkan yangınlar, çöp araçlarından sızan pis sular ve çevreye yayılan kokuya dikkat çekmek için AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, alanın yakınına prefabrik ev kuracak. Bölgede yaşananları 24 saat kayıt altına alacak. Bölge halkının yaşadıklarını görüntülerle kamuoyu ve yetkililere birebir anlatılacak.
AK Parti'den Harmandalı hamlesi: Çöp ev!
Haberler / İzmir
15 Ağustos 2013 Perşembe 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yamanlar’a yapılacak katı atık bertaraf tesisi ile ilgili tartışmalar alevlenerek büyürken, kentin tüm evsel atıklarının depolandığı Harmandalı’da belirsizlik sürüyor.Harmandalı çöp deponi alanında çıkan yangınlar, çöp araçlarından sızan pis sular ve çevreye yayılan kokuya dikkat çekmek için AK Parti’den hamle geldi. AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, alanın yakınına prefabrik ev kuracak. Bölgede yaşananları 24 saat kayıt altına alacak. Bölge halkının yaşadıklarını görüntülerle kamuoyu ve yetkililere birebir anlatılacak.

İzmir'in 20 yıldır çöp depolama alanı olarak kullandığı Büyükşehir Belediyesi Düzenli Katı Atık Toplama Alanı zaman zaman çıkan yangınlar nedeniyle tehlike saçmaya devam ediyor. Ömrünü çoktan dolduran, zaman zaman çıkan yangınlar ve çevreye saldığı koku ile Çiğli'nin ve İzmir'in en büyük sorunu olan Harmandalı çöp deponi alanı için AK Parti’den farklı bir adım geldi. AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı alana prefabrik ev kuruyor.

YILMAZ:GECİKECEK BİR GÜN FELAKETE SEBEP OLABİLİR
İzmir'i yöneten CHP zihniyetinin sorunu görmezlikten geldiğini ve vatandaşın yaşadığı mağduriyeti anlayamadığını söyleyen AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, “ Yer tartışması yeniden alevlendi. Böyle giderse daha uzun yıllar Harmandalı kullanılacak. Buranın kaldırılması kullanılmaması gerek. Gecikecek bir gün felaketlere yol açabilir. Bölgede yaşanan mağduriyetin sesini daha da duyurmak için alana prefabrik ev kuracağız. Evi aldık. Önümüzdeki günlerde yerleştireceğiz. İçinde TV’si koltukları olacak. Yaşam olacak. İlçe yönetiminden her gün bir isim burada kalacak. Bölge halkının yaşadığı mağduriyeti kamerayla görüntüye alıp kamuoyuyla ve yetkililerle paylaşacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası