Ege Postası
Geri

AK Parti'li Demir: Oturarak siyaset bize göre değil

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, partisinin yerinde oturarak ve pembe tablolar çizerek siyaset yapmayı reddettiğini söyledi. Mustafa Demir, seçim bölgesi Samsun'un Asarcık ilçesinde esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Asarcık...
AK Parti'li Demir: Oturarak siyaset bize göre değil
Haberler / Politika
6 Eylül 2013 Cuma 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, partisinin yerinde oturarak ve pembe tablolar çizerek siyaset yapmayı reddettiğini söyledi.

Mustafa Demir, seçim bölgesi Samsun'un Asarcık ilçesinde esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Asarcık Belediye Başkanı İbrahim Yüce, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Baştan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Ertaş ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Milletvekili Demir, ilçe merkezinde önce esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyip hatırlarını soran Demir, Yayla, Arıcak ve Musaağa köylerinde incelemelerde bulundu. Köy muhtarı ve vatandaşlarla toplantı yapan Demir, köylülerin sorunlarını yerinde dinledi, görüş ve önerilerini aldı, mahalleleri gezdi.
İlçelerde gerçekleştirilen programlarda, köy ziyaretlerinde vatandaşın her türlü sorularının cevaplandırıldığını, akıllarındaki her bir soru işaretinin çözüme kavuşturulmaya çalışıldığını ifade eden Demir, her türlü eleştirinin dikkatle dinlendiğini, yapılan ve yapılacak çalışmaların istişare edildiğini kaydetti. Halktan hiç bir zaman uzak olunmadığını ifade eden Demir, gidilen her bir yerde halkın kucak açtığını vurguladı.

"AK Parti yerinde oturarak, pembe tablolar çizerek, siyaset yapmayı ret ediyor." diyen Demir, "Biz halkımızla iç içeyiz sahadayız, ülkenin dört bir yanında yollardayız. Biz başkaları gibi değiliz. Türkiye'de artık her şey farklı. Tüm AK Parti kadroları hizmet noktasında daha ne yapabiliriz araştırıyor. Derdimiz Türkiye, derdimiz millet, en iyi hizmeti sunmak. Bu ülke hepimizin. Biz vekalet verilenler olarak, en iyisini sunmak zorundayız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Neden bu kadar vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Her bir vatandaşımıza ulaşmak için çaba harcıyoruz. Hepsi bizim için değerli. Bir vatandaşımızın memnuniyetsizliği bizi mutsuz eder." diye konuştu.

Gezisinde yapımı devam eden Musaağa İlköğretim Okulu, Halil Biliç Asarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Terme Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Demir, yeni göreve başlayan Asarcık Kaymakamı Selman Kibaroğlu'nu da ziyaret etti. İlçe teşkilatında ise toplantı yapılarak, parti çalışmaları değerlendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası