Ege Postası
Geri

Başbakan'ın İzmir programı netleşiyor

12-13 Ekim’de İzmir’e gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için İl Başkanlığı taslak programı hazırlayıp Ankara’ya gönderdi.
Başbakan'ın İzmir programı netleşiyor
Haberler / Politika
6 Eylül 2013 Cuma 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatı Başbakan’ı bekliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde İzmir'de olacağının açıklanmasının ardından tatlı bir telaş içine giren İl Başkanlığı, Başbakan için taslak programı hazırlayıp Genel Merkeze yolladı.

GÜNDOĞDU’DA MİTİNG

İzmir’e son olarak 9 Haziran 2012’deki AK Parti 4. İzmir Olağan İl Kongresi'ne katılmak için gelen Başbakan için AK Parti İl Başkanlığı yoğun bir program hazırlığında. Taslak programa göre,12 Ekim günü İzmir’e gelecek olan Başbakan Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek mitinge katılacak.

İL BİNASININ AÇILIŞI TEŞKİLATLA KAHVALTI

Başbakan, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz yıl taşındığı ancak açılışını gerçekleştirmediği bin 500 metrekare genişliğindeki  deniz manzarası, senato tipi toplantı odası, doğal taşlarla süslenmiş duvarları ile parmak ısırtan yeni il binasının açılışını yapacak. İzmir'deki Sivil Toplum Kuruluşu ve iş dünyasının temsilcileriyle akşam yemeğinde buluşacak olan Başbakan, ilçe teşkilatlarının tümüyle de kahvaltıda bir araya gelecek. Küçük Menderes Havzası ziyaretinin de öngörüldüğünü programa metropolde birkaç ilçe teşkilatı ziyareti de konuldu.

ANKARA’YA GİDECEK

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 20 Eylül’de İl Başkanları toplantısına katılmak için Ankara’ya gidecek. İzmir’de 387 bin 350 üyeye sahip olan AK Parti’de İl Başkanı Akay, 20 Eylül’deki toplantıya 400 bin üye sayısına ulaşmış şekilde gitmek istediğini ifade etti. Akay, “ il başkanları toplantısına sandıklardaki yapılanmayı yüzde 90’a çıkarmış, üye sayısında da 400 bin’e ulaşmış bir şekilde  gitmeyi hedefliyorum. Üye çalışmamız hızlandı çünkü sandık bazlı çalışma yaptığımız için... Bazı ilçelerde de sandık danışma toplantılarına başladık. Hedef sandıklardaki üye sayıların arttırılması ve vatandaşa daha yakın olunması” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası