Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ logo tepkisine yanıt verdi: Aidiyet sorunum yok

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, logo tartışmalarına yanıt verdi. Dağ açıklamasında, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız" dedi.
AK Partili Dağ logo tepkisine yanıt verdi: Aidiyet sorunum yok
Haberler / Yerel Politika
15 Şubat 2024 Perşembe 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı AK Partili Hamza Dağ, CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

'LOGO' TEPKİSİNE YANIT: AİDİYETİM KONUSUNDA SORUN YOK 

AK Parti'nin logosunun kullanmamasına CHP'den tepkiler gelirken, logo tartışmalarına yanıt veren Hamza Dağ, "Ben şehirlerin karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum. Bu nedenle lansmanımızın sloganı 'Eşsiz İzmir' koyduk. Çok da hoşumuza gitti. Her şehrim kendine özgü yapıları var. Bu ilerde farklı bir şekilde tezahür etmeyecek diye bir şey yok. Konya için de böyle İzmir için de böyle. Tırnak için de şunu söylüyorum ilk defa bu seçimde 'AKP'ye oy vereceğim' diyorlar. Sadece yol yapan kavşak yapan belediye başkanı olmayacağım. Ben sokaklarda dolaşacağım. Evinde engelli evladı olup hiç sosyal hayatı olmayan hanımefendinin yanında olacağız. Ben bunu milletvekiliyken yaptım. İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor" dedi. 

'SOYER/TUGAY' FARKI

Tunç Soyer ile Cemil Tugay karşılaştırmasının doğru olmayacağını vurgulayan Dağ, "Rakip olarak bir düşünce içerisinde olmadım. Benim adaylığım daha önce açıklandı. Tunç Bey'i İzmirliler 15 senedir tanır. Cemil Bey 5 sene Karşıyaka Belediye Başkanlığı yaptı. İzmirliler bunun üzerinden tanır. Doğrusu bir karşılaştırma yapmayı düşünmüyorum. Tunç Soyer ile uyumlu bir 5 sene geçirdik. Ankara'dan beklentiler yaptı ve biz de yardımcı oldu. İkisi arasında şöyle bir fark var. Tunç Bey Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledi, Cemil Bey de Özgür Özel'i. Aralarındaki fark bu. Tunç Soyer'e haksızlık yapılıp yapılmadığına dair benim yorum yapmam doğru olmaz" ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası