Ege Postası
Geri

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Polat'a sert tepki: CHP’nin ezik bir zevatı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün gerçekleşen Dikili İlçe Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert ifadeler kullanan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'a sert yanıt verdi. AK Partili Dağ, "Niteliksiz, beceriksiz ve milleti hakir gören zihniyetiyle Türkiye siyasetinde hiçbir varlık gösteremeyen CHP’nin ezik bir zevatı, layık olduğu çukuru yansıtan bir dil ile Cumhurbaşkanımıza hakaret etme terbiyesizliğinde bulunmuş. Haddini ve yerini bil Mahir Polat." dedi.
AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Polat'a sert tepki: CHP’nin ezik bir zevatı
Haberler / Yerel Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Mahit Polat partisinin bugün gerçekleşenDikili İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Atatürk Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği bir öğretmenin evladıyım ve öyle yetiştim.  Bunları söylemek benim için biraz sıkıntılı ama; Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı” dedi.

CHP'li Polat'ın bu ifadelerinin ardından AK Parti cephesinden peş peşe açıklama yapılarak Polat'a adeta ateş püskürüldü.

Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medyadan açıklama yaparak CHP'li Polat'a ser sözlerle yüklendi.

HAMZA DAĞ: CHP'NİN EZİK BİR ZEVATI...

AK Partili Dağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Niteliksiz, beceriksiz ve milleti hakir gören zihniyetiyle Türkiye siyasetinde hiçbir varlık gösteremeyen CHP’nin ezik bir zevatı, layık olduğu çukuru yansıtan bir dil ile Cumhurbaşkanımıza hakaret etme terbiyesizliğinde bulunmuş. Bir ahtapot misali 7 koldan terör örgütlerine sarıldılar, umut oldular ve terör kamplarından yapılan destek açıklamalarına karşı cesaret gösterip tek bir laf edemediler. Kaybetmenin acısıyla ve parti içi kavgada ön plana çıkmak için battıkları bataklığın tezeğini sağa sola sıçratmaya çalışıyorlar. Biz buna fırsat vermeyiz. Haddini ve yerini bil Mahir Polat. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye siyasetinde temsil ettiği ve yaşattığı siyasi ahlakın damlasını damlatsa, sana okyanus gibi gelir; boğulursun."

 

 

CHP'li Polat'tan AK Parti'den gelen tepkilere yanıt: Misli ile iade ediyorum
 

 

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan CHP’li Polat’ın sözlerine sert tepki
 

 

 

AK Partili vekillerden CHP'li Polat'a peş peşe sert yanıt
 

 

 

CHP Dikili'de sandık mesaisi; Kim ne mesaj verdi!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası