Ege Postası
Geri

AK Partili Kadınlar’dan İzmir’e binlerce fidan

Karşıyaka sırtlarında Başbakanı Erdoğan ve Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Ankara'dan Telekonferansla katıldığı büyük bir fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
AK Partili Kadınlar’dan İzmir’e binlerce fidan
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2012 Çarşamba 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "81 İlde 81 AK Orman Projesi" kapsamında İzmir Kadın Kolları İl Başkanlığı 154 Bin Üyesi için, 154 Bin Fidanı toprakla buluşturma projelerinin ilk startını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Ankara'dan telekonferansla katıldığı muhteşem etkinlikle verdi.

İzmir’in Yamanlar Kale mevkiine geçtiğimiz Temmuz ayında çıkan orman yangını sonucu yanan 50 hektarlık orman alanı içersinde gerçekleşen etkinliğe İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın ev sahipliği yaptı. Arazi tahsisi ve hazırlık çalışmalarının İzmir Orman Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Bölge Müdürü İbrahim Aydın şunları söyledi: "Sayın Başbakanımız tarafından başlatılan 2008-2012 Yılları arasında süren artık son günlerine geldiğimiz Milli Ağaçlandırma seferberliği tüm yurtta olduğu gibi bölgemizde de Devlet -Millet iş birliği ile gerçekleşmiştir. Özellikle toplumun her kesimden ve sivil toplum kuruluşlarından akın, akın destek yağdı. Biz kurum olarak her zaman yeter ki siz fidan dikin, ağaç dikin biz size yer buluruz dedik. Fidan dikmek isteyen ister bir kişi, ister bin kişi olsun bu uğurda tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Seferberlik halkımızdan büyük ilgi gördü. Sadece İzmir ilinde 10.000 hektarın üzerinde bir alanı elbirliği ile ağaçlandırdık. Bu seferberliğin bugün burada yine başka bir boyutunu görmekteyiz. Bugün sadece 4.000 adet fidan kadın eliyle toprakla buluşacak ama yarın ve sonraki günlerde ise 150 Bin fidan İzmir'de toprakla buluşmaya devam edecek. Emeği geçen herkesi kutluyor teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın törene katılan parti üyelerine fidan dikim tekniği hakkında bilgi verdikten sonra Bölge Müdürlük personelleri gözetiminde kadınlar sahada 4.000 adet fidanı soğuğa ve yağmura aldırmadan büyük bir coşkuyla dikti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası