Ege Postası
Geri

AK Partili üye meclis çalışmalarını değerlendirdi

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'ndeki İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Erkut Şenbaş, seçimlerden bu yana yatırımlarla ilgili herhangibir konunun meclis gündemine gelmediğini öne sürdü.
AK Partili üye meclis çalışmalarını değerlendirdi
Haberler / Yerel Politika
8 Temmuz 2014 Salı 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi çalışmalarını eleştiren AK Partili Meclis Üyesi Erkut Şenbaş, seçimlerden bu yana 3 ay geçtiğini hatırlatarak bu süre içerisinde yalnızca 2 önemli gündem maddesinin görüşüldüğünü dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi'ne 500 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmesinin istendiğini ileri süren Şenbaş, bir diğer konunun ise su zamları olduğunu hatırlattı. Bunlar dışında tartışılan konuların çoğunlukla metropol ilçe belediyelerin imar konuları olduğunu savunan Şenbaş, "Bu rant konuları dışında 3 ay içerisinde İzmirlinin hayatına katkı sağlayacak büyük bir yatırımın tartışıldığını görmedim. Bir ara körfez içinde gemi seferlerinin artırılması konusunda girişimlerde bulundular. Gemilerden biri, şu anda atıl vaziyette bekliyor. Bu kadar beceriksizliği görmedim. Çok üzülüyorum ve bu işten hiç keyif almıyorum. Keşke her toplantımız İzmir'in hayati konularının tartışıldığı bir ortamda olsa" diye konuştu.
Şenbaş, Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinerek CHP VE MHP'yi eleştirdi. Muhalefeti beceriksiz olmakla suçlayan Erkut Şenbaş, kendi içlerinden bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadıklarını söyleyerek "Bu partilere sormak lazım Cumhurbaşkanı adayı çıkaramazken, 1 yıl sonra nasıl bir başbakan çıkaracaksını? Bu millete ne diyeceksini? 90 yıllık CHP'nin bir aday çıkaramaması hakikaten Türk demokrasisi için acıdır. 10 Ağustos seçimlerinde ilk turda Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilecek. Muhalefet partilerinin bu şekilde hareket etmeleri Başbakanımıza büyük puan kazandırdı" dedi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası