Ege Postası
Geri

AK kadınlardan muhteşem sünnet şöleni

AK Parti Bornova Kadın Kolları tarafından sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yapılan sünnet şöleniyle 50 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
AK kadınlardan muhteşem sünnet şöleni
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Eylül 2013 Cuma 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Bornova Kadın Kolları, 3 bin kişinin katıldığı törenle maddi durumu iyi olmayan 50 çocuğu sünnet ettirdi. Bornova Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen şölene AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, Ak Parti İl yönetimi,Sivil Toplum Kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı.
Program Mehteran takımı eşliğinde Sünnet Çocuklarının Fayton gezisiyle başladı. Yemek ve çeşitli ikramların yanı sıra misafirlere geleneksel macunlar,pamuk şekerler, çerezler ve lokma dağıtıldı. Palyaçoların çocukları eğlendirdiği gecede ilizyon gösterileri, zeybek oyunları sergilendi. Törende konuşan Kadın Kolları Başkanı Bircan Gökalp; Bu gün erkekliğe ilk adımını atan sevgili çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak ve bu heyecanı beraber yaşamak için bir araya geldik. Çocuklarımızın gelişmesi, eğitilmesi, yararlı bireyler olması gayesiyle bizler AK Parti ailesi olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.Bizler gönüllere muhabbet, yaşlılara merhamet, sıkıntılara çözüm, yaralara merhem olmayı görev edindik. Çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanındayız destekçisiyiz. Bu organizasyona emek veren Kadın kolları yönetimime ve bizlerden desteğini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ediyorum. Dedi.
Ak Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan şöleni organize edip gerçekleştirdikleri için Kadın Kolları Başkanı Bircan Gökalp’e bir teşekkür plaketi verdi.  Konuklarla tek tek ilgilenen Gökalp,sünnet çocuklarının kınalarınıda kendi elleriyle yaktı.
 Oldukça renkli geçen gecede sanatçı Almina Can Rencü ve Pau Ayhan sahne aldı. Bornova halkı şölene yoğun ilgi gösterirken, Sünnet çocuklarının ve ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası