Ege Postası
Geri

AKMEK yılsonu sergisini Osman Gazi Semt Konağı’nda açtı

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK) Osman Gazi Şubesi kursiyerlerinin yılsonu sergisi Osman Gazi Semt Konağı’nda açıldı.     Konakta 23 farklı branşta 455’i bayan 650 kursiyer eğitim gördü. Serginin açılışına,...
AKMEK yılsonu sergisini Osman Gazi Semt Konağı’nda açtı
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK) Osman Gazi Şubesi kursiyerlerinin yılsonu sergisi Osman Gazi Semt Konağı’nda açıldı.

    Konakta 23 farklı branşta 455’i bayan 650 kursiyer eğitim gördü. Serginin açılışına, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kursiyerler katıldı. Osman Gazi Semt Konağı’nın çevre mahallelerde özellikle hanımlar için büyük bir enerji kaynağı olduğunu belirten Tütüncü, dört duvar arasına sıkışıp kalmış ev hanımlarının bu mesleki kurslardan ücretsiz faydalanabildiklerini kaydetti.
        
    Konakta bilgisayar, internet hizmeti ve kütüphanenin bulunduğu Bilgi Evi’nin de hizmete açıldığını dile getiren Tütüncü, burada öğrencilerin bir öğretmen gözetiminde diledikleri gibi ders çalışabildiklerini kaydetti. Tütüncü, AKMEK’ten sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz’e de başarılı hizmetlerinden dolayı, Mevlana’nın 7 öğüdünün bulunduğu bir tablo hediye ederek, teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası