Ege Postası
Geri

Adıyaman'da yaz okulları açıldı

Adıyaman Belediyesi tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları’nın açılışı bu yıl Demokrasi Parkı’nda yapıldı. Açılış programı kapsamında ilk etapta, Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıran öğrenciler kortej yürüyüşü...
Adıyaman'da yaz okulları açıldı
Haberler / Genel
7 Temmuz 2013 Pazar 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adıyaman Belediyesi tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları’nın açılışı bu yıl Demokrasi Parkı’nda yapıldı.
Açılış programı kapsamında ilk etapta, Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıran öğrenciler kortej yürüyüşü yaptı. Şehir merkezinde yapılan kortejde öğrencilere Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yılmaz Aslan, branş hocaları ve çok sayıda öğrenci velisi eşlik etti. Demokrasi Parkı önünde son bulan kortejin akabinde, halkoyunları ekibince folklor gösterisi gerçekleşti.
Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, “Sosyal belediyecilik alanında güzel hizmetlerde bulunmakla, sözümüzde durmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaz Spor Okulları konusunda Adıyaman’da bir ilki başlattık ve her yıl yaz aylarında bu okullarımızı açıyor, binlerce öğrenciye eğitim veriyoruz. Bugüne kadar Yaz Spor Okulları’nda eğitim verdiğimiz gençlerimizin sayısı 10 bini geçti. Bugün yine bu okullarımızın açılışını yapıyoruz. Bunun için bir aradayız. Bu yıl 12 ayrı branşta toplam 1280 öğrenciye eğitim vereceğiz. Eğitimler uzman hocalar tarafından verilecektir. Bu okullarımızı tercih edip kayıt yaptıran öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum. Bizlere güvenip yavrularını emanet eden anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Bu güvenlerine layık olmaya çalışacağız. Bu yılki spor okullarımız hayırlı olsun.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası