Ege Postası
Geri

Ali Engin, belediye başkanlarına seslendi: “Hizmetlerinizden memnunuz“

CHP İzmir İl Başkanlığı kentin CHP’li belediye başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştiriyor.
Ali Engin, belediye başkanlarına seslendi: “Hizmetlerinizden memnunuz“
Haberler / Yerel Politika
6 Temmuz 2013 Cumartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri Koordinasyon Toplantısı adı altında kentin CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Toplantının basına açık bölümünde konuşan İl Başkanı Ali Engin, “ Uzun süredir belediye başkanlarımızla toplantı planlıyorduk. Günden yoğunluğu nedeniyle toplanamamıştık. Bütün belediye başkanlarıyla partinin tüm organları gurur duyuyor. Yaptıkları hizmetler örgüt tarafından da değerlendirilecektir. Rakip partiler eleştiriler yapacaktır. Demokraside bunlar olur.14 aydır görevdeyiz…Bütün belediye başkanlarımızın hizmetlerinden memnunuz. Marjinal gruplar hariç yurttaşlarımızın da memnun olduğunu düşünüyorum. Yeni bir seçim dönemine giriyoruz. Seçimlere hazırlanıyoruz. Yerel seçimler genel seçimden farklı… 8 ay içersinde hizmetlerin daha da artacağı projelerin biteceği bir döneme gireceğiz” diye konuştu.
Engin’in konuşmasının ardından basına kapalı bölüme geçildi. Basına kapalı bölümde belediye başkanlarının seçimlere kadar gerçekleştirecekleri projeleri anlatması bekleniyor. Engin’in de başkanlardan koordineli çalışmalarını isteyeceği öğrenildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası