Ege Postası
Geri

Aliağa'da cep sinema keyfi başlıyor

İzmir'in Aliağa ilçesinde sosyal yaşamı canlandırmak için çeşitli projeleri gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, cep sineması hizmetiyle kentte yaşayanların vizyondaki filmleri izleme olanağı sunuyor. Cep Sineması yeni dönem için perdelerini animasyon komedi Şirinler-2 filmi ile açtı.
Aliağa'da cep sinema keyfi başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Eylül 2013 Cuma 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Aliağalı vatandaşların yıllardır süren sinema özlemini Cep Sineması ile çözüme kavuşturan Aliağa Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında vizyondaki muhteşem filmleri yeniden Aliağalılarla buluşturuyor. Açıldığı 2010'dan bu yana kentteki sinema ihtiyacını karşılayan ve kentin tek sineması olma özelliği taşıyan Aliağa Belediyesi Cep Sineması’nda yine hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden güzel filmler beyaz perdeye yansıyacak. 27 Eylül’den Kasım ayına dek 6 film sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

ÇOCUK İZLEYİCİLER ÇİFTE BAYRAM COŞKUSU YAŞAYACAK
Cep Sineması’nda ilk olarak animasyon ve komedi türünde Şirinler-2 filmi minik izleyicileri ile buluşacak. Ardından güçlü oyuncu kadrosu ve altyapısı ile beyazperdeye aktarılan aksiyon, macera, komedi ve fantastik türündeki filmler yetişkin sinemaseverler için gösterimde olacak. Yıl boyunca çok sayıda filmi izleyici ile buluşturan Aliağa Belediyesi, yine çocuk filmlerinde okullar için özel seanslarla öğrencilerin toplu olarak gösterimleri izlemesine imkan sağlayacak. Öte yandan Bayram haftası gösterime girecek olan ‘Uçaklar’ filmi ile de çocuklar çifte bayram coşkusu yaşayacak.

ALİAĞALI SİNEMA TUTKUNLARI HAFTANIN 7 GÜNÜ GÖRSEL ŞÖLEN YAŞAYACAK
Vizyondaki filmlerin gösterimine büyük ilgi gösteren Aliağalı sinema tutkunları film gösterimleri ile haftanın 7 günü görsel şölen yaşayacak. İzleyicinin filmin tadına varabilmesi amacıyla Türkçe Dublajlı olarak gösterilecek filmler 14:30, 17:30 ve 20:30 seansları ile seyirci ile buluşacak. Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Cep Sineması’nda gösterime girecek olan filmlerin bilet fiyatları ise yetişkinler için 5, öğrenciler için 2,5 Lira olacak.

BAŞKAN OĞUZ'DAN SİNEMAYA DAVET
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 3 yıldan bu yana belediye tarafından sürdürülen cep sineması hizmetiyle kentte sosyal yaşamın canlandırıldığını ifade ederek, "Aliağa cep sinemamızda yeni dönem film gösterimlerimize başlıyoruz. Her hafta 1 filmi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. güncel filmleri izlemek isteyen herkesi sinemamıza bekliyoruz." dedi

GÖSTERİME GİRECEK OLAN FİLMLER


27.09.2013 ŞİRİNLER 2 - TR DUBLAJ
04.10.2013 MASKELİ SÜVARİ - TR DUBLAJ
11.10.2013 UÇAKLAR - TR DUBLAJ (Bayram Haftası)
18.10.2013 WOLWERİNE TR DUBLAJ ( Bayramın son günü film giriyor)
25.10.2013 TATLI CADI LİLİ - TR DUBLAJ
01.11.2013 PERCY JACKSON CANAVARLAR DENİZİ - TR DUBLAJ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası