Ege Postası
Geri

Altınordu 'kop'tu geliyor

TFF ve MEB’in düzenlediği, kısa adı KOP olan “Kulüp-Okul İşbirliği Projesi” Altınordu’nun organizasyonuyla Yeşilyurt Sahası’nda yapıldı.
Altınordu 'kop'tu geliyor
Haberler / Spor
18 Nisan 2013 Perşembe 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve kısa adı KOP olan "Kulüp Okul İşbirliği Projesi", İzmir’de Altınordu’nun organizasyonuyla yapıldı. Konak ve Karabağlar Bölgesi'ndeki 26 ilköğretim okulundan yaklaşık 400 öğrencinin katıldığı organizasyon, Yeşilyurt Sahası'nda gerçekleştirildi. Etkinlikte TFF Ege Bölgesi Başantrenörü Coşkun Süer, Altınordu A.Ş. Genel Müdürü Murat Dizdar ve Altınordu Futbol Okulları Direktörü Mehmet Yavuz da yer aldılar.
Okullardaki futbol eğitimiyle 4 ay önce başlayan başlayan etkinliğe, futbol şenliğiyle devam edildi. Şenlikte öğrenciler, 10 istasyonda top sürme, top sektirme, penaltı yarışması, hedef vurma ve dripling gibi futbolun temel tekniklerini kapsayan yarışmalarda yeteneklerini sergilediler. Diğer yandan ise doyasıya eğlenerek, dostluk ve sevgi duygularını pekiştirdiler.
Altınordu Futbol Okulları Direktörü Mehmet Yavuz, Altınordu'nun Türkiye genelindeki en aktif kulüp olduğunu söyleyerek, "Geldiğimiz noktada Konak ve Karabağlar Bölgesi'ndeki 26 okulla çok önemli bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu çalışmayı genişleterek devam ettireceğiz" dedi. Organizasyonun ikincisi, 30 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası