Ege Postası
Geri

Ambulansa geçit vermediler

İZMİR'in Basmane semtine hasta almaya gelen, kadın sürücünün kullandığı ambulans, tek yön olan yolda sürücülerin kurallara uymaması ve araç parkları yüzünden geçemeyip, 10 dakika yolun açılmasını bekledi. İzmir'in göbeğinde
Ambulansa geçit vermediler
Haberler / İzmir
21 Temmuz 2015 Salı 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Basmane Altınpark'ta tek yön olan Anafartalar Caddesi'nde trafik rezaleti yaşanıyor. Tek yön olan caddede, kurala uymayıp araçlarıyla buraya giren sürücüler yüzünden trafik adeta kilitleniyor. Bölgeye hasta almaya giden 112 ambulansı da tıkanan yolda 10 dakika beklemek zorunda kaldı. Devam edebilmek için yolun açılmasını bekleyen ambulansın kadın sürücüsünün tepkisi de yolun açılmasına yetmedi. Yol ancak, çevredeki vatandaşların, kurallara uymuyan araç sürücülerine tepki göstermesiyle açılabildi. 



CAN PAZARI YAŞANIYOR
Semt halkı Anafartalar Caddesi'nin tek yön olmasına rağmen; yol kenarına park eden araçlar, seyyar satıcılar ve yasağa uymayıp karşıdan gelen sürücüler tarafından kilitlendiğini, acil durumlarda ambulans ve itfaiyenin bu yoldan geçmekte zorlandığını belirterek tepkilerini şöyle dile getirdi:

"Anafartalar Caddesi'nde tek yön kuralına uyulmuyor. Caddede adeta can pazarı yaşanıyor. Giren araç geri dönemiyor. Hasta almaya gelen ambulanslar sıkışıp kalıyor. Burada gün boyu trafik polisleri görev yapmalı, kurallara uymayanlara, insanların yaşamını hiçe sayanlara gerekli cezalar verilmeli." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası