Ege Postası
Geri

Ankara'da yaşanan gecekondu yangını korkuttu (Özel)

Ankara’da bir gecekonduda çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çevreye sıçrama endişesiyle mahalle halkını korkuttu.Yangın, Altındağ Mahallesi, Altındağ Caddesi numara 15 arkasında bulunan bir gecekonduda çıktı. Çıkış nedeni...
Ankara'da yaşanan gecekondu yangını korkuttu (Özel)
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 00:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da bir gecekonduda çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çevreye sıçrama endişesiyle mahalle halkını korkuttu.

Yangın, Altındağ Mahallesi, Altındağ Caddesi numara 15 arkasında bulunan bir gecekonduda çıktı. Çıkış nedeni belirlenemeyen yangında ölen ya da yaralanan olmazken gecekonduda maddi hasar oluştu. Alevler çevrede bulunan mahalle halkı tarafından korkulu gözlerle izlendi.

Yangının çıktığını gören mahalle halkı hemen İtfaiyeye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çevreye sıçrama endişesi nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yapılan çalışmalar sırasında patlamalar meydana geldi. İtfaiyenin çalışmaları sonrasında yangın, çevreye sıçramadan söndürüldü. Çok sayıda ambulansında sevk edildiği yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Polis yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası