Ege Postası
Geri

Anneler Günü'nde İzmirli siyasiler anneleriyle fotoğraflarını paylaştı!

12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla İzmirli siyasiler sosyal medya hesaplarından anneleriyle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak Anneler Günü'nü kutladı.
Anneler Günü'nde İzmirli siyasiler anneleriyle fotoğraflarını paylaştı!
Haberler / Yerel Politika
12 Mayıs 2024 Pazar 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 12 Mayıs Anneler Günü her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve özlemle kutlanıyor.

İzmir'in önemli siyasi isimleri, sosyal medya hesaplarından anneleri ile çekilmiş fotoğraflarını payllaşarak bu özel günü kutladı.

İşte o isimler:

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Annelere olan minnettarlğımızı ifade etmek için bir gün değil, bir ömür yetmez. Karşılıksız sevginin en güzel tanımıdır ANNE... İlgiyle, sabırla, merhametle bizi biz yapan tüm annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun!

Resim

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen: Anneler günü kutlu olsun

Resim

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit: ‘Bana bakan o güzel gözleri hiç bir zaman mahçup etmeyeceğim.’ Başta annem Meryem Yiğit ve çocuklarımın annesi Ayşegül Yiğit olmak üzere, tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Büyük Usta Neşet Ertaş ne güzel söylemiş: "İki büyük nimetim var. Biri anam, biri yarim."

Resim

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Anne sevgisiyle, şefkatiyle insanlığın yüreklerine dokunan herkesin #AnnelerGünü’nü kutluyorum. Annemi de anne olmayı da çok seviyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varlar…

Resim

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: Anneler Günü'nde en değerli varlığımız olan annelerimizi kutlarken, onların sevgi dolu kollarında büyümenin ne kadar büyük bir şans olduğunu bir kez daha hatırlıyorum. Senin gibi harika, her zaman destekleyip arkamda olduğunu bildiğim bir annenin evladı olmak…

Resim

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan:Ülkemizin teminatı ve geleceği olan evlatlarımızı yetiştiren annelerimizin, anne adaylarımızın ve yüreğinde anne şefkatini taşıyan tüm kadınların #AnnelerGünü'nü tebrik ediyor, ellerinden öpüyorum. 

Resim

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş: “Annelik, tıp kitaplarındaki kadar kalsaydı, bu kadar büyük olabilir miydi.” Cahit Zarifoğlu İşte bu yüzden #CennetAnalarınAyaklarıAltındadır Başta dünyaya ve bugünlere gelmeme vesile olan baş tacım #CennetKokulum #NurYüzlüm kıymetli #Annem olmak üzere sevgili eşim ve tüm kadınlarımızın #AnnelerGünü’nü yürekten kutluyorum İyiki varsınızAhirete intikal etmiş tüm annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

Resim

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası