Ege Postası
Geri

Antalya Toptancı Hali'ne Çin'de yapılacak konferansa VIP davet

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali, Çin’de yapılacak 5. Asya Pasifik Toptancı Halleri Konferansı’na VİP konuğu olarak davet edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Toptancı Hal Müdürü Rıza Uysal, söz konusu organizasyonun 20-23...
Antalya Toptancı Hali'ne Çin'de yapılacak konferansa VIP davet
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali, Çin’de yapılacak 5. Asya Pasifik Toptancı Halleri Konferansı’na VİP konuğu olarak davet edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toptancı Hal Müdürü Rıza Uysal, söz konusu organizasyonun 20-23 Temmuz 2013 tarihlerinde Çin’in Sincan bölgesinde yapılacağını söyledi. Uysal, konfereansta Asya-Pasifik ülkelerinden tarım üretici ve distribütörlerinin, tarım ürünlerinin dağıtımı, çevre politikası ve tarım ürünlerinin dağıtım endüstrisindeki gelişme, işbirliği ve rekabet konularını tartışma imkanı bulacaklarını kaydetti.

56 ülkenin dahil olduğu, ülkelerin tarımsal üretim ve pazarlama konusunda yaşadığı ortak sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı Dünya Haller Birliği üyesi olan Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali, Antalya tarımını dünya ölçeğinde tanıtmaya devam ediyor. 2010 yılından buyana 10 ülkenin tarımsal üretim ve ticaret heyetleri tarafından ziyaret edilen Toptancı Hal Şube Müdürlüğü, bölgesel üretim ve pazarlama deneyimlerini paylaştı.
Son olarak Dünya Haller Birliği’nin Finlandiya’da düzenlediği toplantıya katılan Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürü Rıza Uysal, dünyanın önemli sebze ve meyve üreticisi konumundaki Çin Halk Cumhuriyeti’nden davet aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası