Ege Postası
Geri

Özafşar, KKTC din görevlilerine konferans verdi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar, KKTC'de din görevlilerine konferans verdi.Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin Lefkoşa Kampüsünde düzenlenen konferansa KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr....
Özafşar, KKTC din görevlilerine konferans verdi
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar, KKTC'de din görevlilerine konferans verdi.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin Lefkoşa Kampüsünde düzenlenen konferansa KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay, Türkiye'den Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Durmuş ve din görevlileri katıldı.

Konferansta konuşan Özafşar, KKTC, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla örnek alan değil örnek olan bir kurum haline geldiğini ifade etti.

KKTC Din İşleri Başkanlığı ile her zaman yakın ilişkiler içerisinde bulunmaya devam edeceklerini dile getiren Mehmet Emin Özafşar, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini aktardı. "Milletimizin vicdanının sesi olarak, insanlığın kurtuluşu, barış ve kardeşlik zemininin sağlamlaştırılması için çaba harcıyoruz." diyen Özafşar, "Diyanet İşleri Başkanlığı bir yandan kendi personelini eğitimden geçirerek bilgilerini tazelerken, diğer yandan başta Türk ve akraba toplulukları, Müslüman dünyası olmak üzere bütün dünya ülkeleriyle sıcak ilişkilerini sürdürmektedir. Bugün, Diyanet İşleri Başkanlığı kurumsallaşmasını gerçekleştirmiş, evrensel ölçekte bir teşkilat, bütün dünya da yardıma ihtiyacı olanlara el uzatır, yardım eder bir kurum haline gelmiştir. Bu çerçevede Kuzey Kıbrıs Din İşleri Başkanlığı ile de her zaman yakın çalışan Başkanlığımız, ihtiyaç duyulan, talep edilen konularda destek vermeye devam edecektir." diye konuştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası