Ege Postası
Geri

Aslanoğlu, Karabağlar Kongresi'nde 'özeleştiri 'çağrısı yaptı

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Karabağlar ilçe kongresinde özeleştiri çağrısı yaptı. Aslanoğlu açıklamasında, “100 yıllık çınarın evlatları bilir ki biz, partimizi orada burada sosyal medyada internette gazetede televizyonda tartışmayız. Bunları konuşacağımız yer ya danışma kullarıdır ya da ilçe kongresidir. İşte bugün tam bunun yeri bugün burada fırsat bulamadıysak il kongresi bunun yeri olacak arkadaşlar. Burada neleri eksik bıraktığımızı anlatacağız neyi farklı yapsaydık, bir oy daha fazla alırdık onu anlatacağız. Bir özeleştiri sürecinden geçmemiz gerekiyor. Özeleştiri ilk önce kendinden başlamak demek. Partide neleri eksik bıraktığımızı konuşacağız. Belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ilçe Başkanlığı yapmış arkadaşlarımız, ilçe yöneticilerimiz, 2 dönem 3 dönem 4 dönem 5 dönem 6 bölüm 7 dönem milletvekilliği yapmış arkadaşlar neyi eksik bıraktıklarını anlatacaklar” dedi.
Aslanoğlu, Karabağlar Kongresi'nde 'özeleştiri 'çağrısı yaptı
Haberler / Yerel Politika
27 Ağustos 2023 Pazar 18:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Olağan İlçe Kongerisi gerçekleştirildi.

Karabağlar Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu  “28 Mayıs'tan hemen sonra AKP ve yalakaları topyekün bir savaş başlattılar. muhalefeti ezebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bizleri televizyonda tartışarak yıpratmak istiyorlar. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nde değil, muhalif olan kim varsa onlara karşılar. 960 haftadır süren cumartesi anneleri eylemi olmasın diye uğraşıyorlar, seçilmiş milletvekili meclise gelmesin diye uğraşıyorlar, muhalefet eden kim varsa terörist damgasıyla damgalıyorlar. Bizleri yıpratmak, bölmek istiyorlar vesaire ama Karabağlar ilçe örgütü, İzmir il örgütü Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri dimdik ayaktadır. 100 yıl daha dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Bugün burada bundan sonra görev yapacak ilçe başkanımıza ilçe yöneticilerimize il delegelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Haziran’dan bu yana bir 254 mahallede delege seçimlerimizi yaptık. Görebildiğim kadarıyla birçok ilçe başkanımız görevini bir kardeşine arkadaşına devir ediyor İzmir'de yaklaşık %80 ilçe başkanı değişti ilçe yönetimleri kendi içinde değişti. Daha çok genç daha çok kadın yönetici görüyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Bizler kongre salonlarında yenileniyoruz, değişiyoruz. Bizler kendi kongre salonlarımızda yenilenirken birileri de AKP’nin yandaş kanallarında partimize ayar vermeye çalışıyor. Karabağlar’da sizlerin huzurunda bir kez daha söylemek isterim Cumhuriyet Halk Partisi'nde değişimin nasıl olacağına Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyeleri, delegeleri karar verir. Seçim zamanı ortada görünmeyenler suya sabuna dokunmayanlar sizler adına karar veremez. İşi gücü dedikodu olanlar, eleştirmekten başka hiçbir iş yapmayanlar sizin adınıza karar veremez” dedi.

ÖZELEŞTİRİ VURGUSU

Aslanoğlu açıklamasında, “16 Eylül'de il kongresinde uzun uzun Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ülkeyi getirdiği durumu anlatmak istemiyorum. Ülkenin ne duruma sokulduğunu benden daha iyi biliyorsunuz. Enflasyonun ne olduğunu da biliyorsunuz, hayat pahalılığını da çok iyi biliyorsunuz.  Gençlerin geleceklerinden artık endişe ettiklerini başka ülkeye gitmek istediklerini de biliyorsunuz.  Bu iktidarın önüne gelene terörist dediğini de biliyorsunuz bunları uzun uzun anlatmak istemiyorum. Değiştirmek için bir fırsat 14 Mayıs'ta elimize geçmişti. Daha hakça bir düzen kurabilme fırsatı elimize geçmişti. Bu ülkeyi AKP belasından kurtarabilme fırsatı elimize geçmişti. Maalesef olmadı, başarmak biz onların yalanlarıyla dolu anlarıyla terörist iftiralarıyla cumhurbaşkanının meydan meydan gösterdiği montaj kasetlerle baş edemedik. Ama hep suçu yalana dolana iftiraya montaj kasetlerini bulacak değiliz bizim de eksiklerimiz var. İşte bugün bu eksiklerin ne olduğunu konuşma zamanı 100 yıllık çınarın evlatları bilir ki biz, partimizi orada burada sosyal medyada internette gazetede televizyonda tartışmayız. Bunları konuşacağımız yer ya danışma kullarıdır ya da ilçe kongredir.  İşte bugün tam bunun yeri bugün burada fırsat bulamadıysak il kongresi bunun yeri olacak arkadaşlar. Burada neleri eksik bıraktığımızı anlatacağız neyi farklı yapsaydık, bir oy daha fazla alırdık onu anlatacağız. Bir özeleştiri sürecinden geçmemiz gerekiyor. Özeleştiri ilk önce kendinden başlamak demek. Partide neleri eksik bıraktığımızı konuşacağız. Belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ilçe Başkanlığı yapmış arkadaşlarımız, ilçe yöneticilerimiz, 2 dönem 3 dönem 4 dönem 5 dönem 6 bölüm 7 dönem milletvekilliği yapmış arkadaşlar neyi eksik bıraktıklarını anlatacaklar” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası